Skip to content

Uke 19

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Å kjenne på høy trivsel på jobb. Det gjør at jeg strekker meg langt og har mye å gå på selv om det er veldig hektisk tid nå ♥

Ukens nedtur:
Oppvaskmaskinen vår trøblet seg til i forrige uke, håper de fikser det raskt når de kommer denne uken.

Ukens høydepunkt:
Å ha en rolig helg. De få planer vi hadde avlyste vi for å kvile oss friske. Det var nødvendig for kropp og sjel og bare ta det helt rolig.

Ukens treninger:
Forrige uke holdt jeg mine 2 oppsatte slynge timer da jeg ikke liker å være borte fra gjengen min. Det fine med slynge timen jeg kjører er at du kan ta det helt etter eget nivå, jeg tok det veldig rolig for å slippe å kjøre kroppen for hardt. Slet med slapphet, vond hals, hodepine hele forrige uke.

Ukens enestående service: 
Da oppvaskmaskinen røk var det grunn for å ringe elektriker og Joar fra NRE (Nærbø Rør & Elektro) stilte opp på minuttet, for en service!

Ukens prioritering:
Forrige uke ble søvn , jobb og ungene prioritert. Alt annet ble satt til side.

Ukens nettshopping:
I kjedsomhet pga sykdom i forrige uke ble det litt nettshopping på Nelly i forrige uke. Klikket hjem flere kjoler og 1 jakke. Beholder 1 jakke og 1 kjole. Nelly skal ha skryt for enkel retur, det var gjort på 3 sekunder!

Ukens cravings: 
Smoothie!

Ukens forbedrings potensiale: 
Forrige uke ble anderledes på mange måter. Når en ikke er helt i form har en ikke alltid lyst på middag og forrige uke var slik. Jeg hadde ikke ork til å lage middag eller kjente særlig motivasjonen til å stå på kjøkkenet for å lage til. Dette førte dessverre til litt matkasting pga dato og det er ikke bra. Ønsker ikke å kaste mat så her må jeg ta i et tak fremover for å unngå det!

Ukens bursdag: 
Nikolai som jeg er tante til fylte 3 år i helgen. Jeg samlet krefter til å gå i hans bursdag men tror ikke det var særlig lurt. Men det var fint å delta i hans selskap og se hvor glad han var naturligvis!

Ukens oppfordring: 
Lag mye lyd i 17 mai toget og spis mye is på nasjonaldagen! Vi skrives nok før fredag ♥

Ha en fin mandagskveld!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.