Skip to content

Uke 20

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
VÆRET uten tvil. Tenk å kunne ha strålende sommervær på 17 mai, helt utrolig!

Ukens nedtur:
Kommer ikke på noe med sist uke som var kjipt, var en bra uke!

Ukens høydepunkt:
Det må være 17 mai. Jeg hadde fri og vi hadde en veldig fin dag fra morgen til kveld. Startet tidlig med å lage mat til gjestene vi skulle ha etter toget. Det å ordne seg gikk overraskende bra for alle 4, merker at vi nå har 2 bad tilgjengelige. 17 mai toget er alltid en fest, jeg foretrekker å lage mye lyd, det er det jeg forbinder med å gå i tog! Etter toget hadde vi familiene våres på sen frokost før vi var i Loen for å leke litt. På grunn av varmen måtte vi hjem å slappe litt av før folketoget. Ettermiddagen ble rolig hjemme før jeg avsluttet med løpetur på kvelden sammen med Janne.

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp med Janne
Torsdag: Fri
Fredag: Løp med Janne
Lørdag: Fri
Søndag: Fri

Ukens lunsj:
Endelig traff jeg gode Anne Dagny igjen i forrige uke på lunsj! ♥

Ukens velvære:
Torsdag var jeg hos Oddveig som nå holder til på Topp til Tå på Bryne for å sette på vippe extention, det var jammen lenge siden. Tror det er 2 å siden jeg hadde vipper forrige gang. Veldig fornøyd og ikke minst praktisk. Kjekt å se Oddveig igjen også, god dame ♥

Ukens overaskelse: 
Rosktoppen Barnehage vant årets innslag i 17 mai toget i kategori : Årets barnehage! SÅ gøy! Å virkelig gøy å fortelle det til Felix som er minst like ivrig i toget som moren ♥

Ukens cravings:
Atkins sin bar: Karamell Fugde.

Ukens tilbakemelding: 
Fikk en veldig fin melding fra en pårørende i forrige uke som jeg sette veldig pris på. Det kjennes så riktig å jobbe akkurat der jeg er: Sammen med mennesker som har demens ♥

Ukens festligheter:
På lørdag var vi i 40 års fest til gode May Rita, veldig kjekk fest med god mat, gode mennesker og god stemning til langt på natt. Festen var på Jaderheim og det var en sann fryd å kunne gå i kun 1 min til og fra festen. Digger å bo sentralt!

Ukens antrekk:

Det ble et forsinket ukes innlegg, jeg er nemlig i full gang med malerkosten ute. Jeg har trolig 1/4 del igjen av huset å male men merker at det kommer til å gå veldig sakte. Nå som terrasse, trapp, asfalt og takstein er lagt må jeg være mye mer forsiktig undervegs og det kreves mye mer forarbeid nå sammenliknet når det enda var en byggeplass her. Men hei, jeg stemmer for en flott vår/sommer og har troen på at jeg kommer i mål.

Ellers har jeg det veldig bra om dagen. Jeg kjenner at kroppen spiller på lag og at den er helt frisk nå. Det fine været gir godt med overskudd og det kjennes godt på kropp og sjel! Håper du har det bra og at du har noe fint i vente. Om det er helg, sommerferie eller en fridag du ser frem til. Lag den en bra uke ♥

Beate

2 Comments

 1. Elisabeth
  Elisabeth

  Alt kler den smukke Beate👍 Stilige antrekk!
  Jeg tenker nok at bunaden er noe for seg selv.
  Veldig flott! Ønsker deg en herlig helg etterhvert.
  Klem fra Elisabeth 😁

  23. mai 2019
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.