Skip to content

Uke 21

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Det må være at noe av soklene på kjøkkenet er på. Rart hvor mye mer helhetlig det ser ut nå med sokkel.

Ukens nedtur:
Jeg og Franki pakket opp kjøkken hyllene på lørdag og var klar til å henge dem opp. Det viste seg at festene til hyllene ikke var kommet med og det var litt kjedelig. Men hei, de kommer jo forhåpentligvis snart i posten.

Ukens høydepunkt:
Tror det må være fredagskveld med ungene. Mannen var borte i gata hos en kompis og vi rigget oss klar for The Voice i kjelleren. Rett før kl 20.00 fikk jeg lyst på iskrem og jeg og Felix syklet ned på butikken for å kjøpe. Felix følte nesten vi gjorde noe ulovlig som syklet ute så seint og fikk is lenge etter sengetid egentlig. Vi 3 storkoste oss med stappfull skål hver med is og følgde ivrig med våre favoritter. Felix heiet på Endre, jeg på Oscar og Lykke på Maria. For en fin kveld ♥

Ukens kjøp:
Forrige uke kjøpte jeg ny tredemølle!! Den kom allerede i dag og jeg gleder meg som et lite barn til å få den opp å gå ♥

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: Løp
Søndag: Fri

Ukens lunsj:
Ingen lunsj dater i forrige uke.

Ukens TV serie:
Vi har startet på Luther og det fenger nok til at du ikke klarer å bare se 1 episode.

Ukens hus update:
Forrige uke fikk vi opp plisse gardin nede i kjellerstuen. Vi fikk også sokkel og vegg hylle til kjøkkenet levert og er i gang med å få det på plass. Noe kjedelig at veggfestene til hyllene ikke var med, usikker hvor svikten har skjedd. Sigdal ordner i hvert fall opp og nye vegg fester er på veg. Jag har smått startet å male utvendig men innser at det ikke er gjort ferdig på en uke. Både været er ustabilt og jeg bruker lang tid på oppdekking nå sammenliknet med når det var en byggeplass her i fjor. Men hei, jeg er i gang! Elektriker har vært å gjort sluttkontroll og installert kodelås på døren. Nå i dag kom gardin til stuen som jeg ble helt forelsket i!

Ukens refleksjon: 
Brukte litt tid på å tenke høyt omkring det å blogge. Det er en hårfin grense om hva som skal skrives på en blogg og det handler mest om at jeg er en mor og en kone først og fremst. Det kan inni mellom være vanskelig å finne grensen her og ofte resulterer det i ingen blogginnlegg eller overfladiske innlegg. Å være veldig personlig er vanskeligere nettopp fordi det ofte innebærer min erfaring fra livet som igjen ofte berører andre som ikke har valgt å skrive en blogg.

Ukens tips:
Det nærmer seg ferie og alle pass må sjekkes. Dersom du må ha nytt pass, book tid i god tid og ikke minst HUSK erklæring fra den andre forelderen som ikke er med på timen. Jeg husket dette med Felix men det gikk meg hus forbi denne gangen. Det ordnet seg med at Franki kom å møtte oss men var litt kjedelig at jeg ikke hadde ordet erklæringen på forhånd.

Det ble ikke tatt noen bilder i forrige uke så jeg slenger med dette fra tidligere. Håper din uke har startet bra og at helgen var fylt med noe som gav deg påfyll, tross alt derfor vi har helg. Min helg har vært preget av fri, Jærnåttå, rydding hjemme og strandtur med familien. Bare kos og påfyll egentlig. I dag startet uken med nok en hektisk vakt på jobb – heldigvis er trivselen så høy at vi står mer robust sammen i det som er en krevsom jobb hverdag. Etter jobb var det middag + Stian på besøk (fast mandagstradisjon) ♥. Etter middag var det lekser og fotballtrening. Nå er begge ungene i seng og jeg tenker meg ut på ukas første løpetur i finværet. Egentlig ville jeg malt ute men de melder ned i 5 grader i natt og da er det faktisk for kaldt til å male har jeg lest. SÅ jeg snører løpeskoene i stedet. Ha en fin mandagskveld du som leser. Klem

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.