Skip to content

Vaskerommet vårt

Posted in Husbygging, and Interiør

Endelig har jeg fått tatt noen bilder til dere. Neste rom jeg tenkte å vise dere er vårt vaskerom. Dette brukes også som vår inngang og er nok det rommet i huset som blir brukt mest utenom kjøkkenet. Nettopp fordi en bruker mye tid på et slikt rom ville jeg at det skulle være romslig og trivelig der. Her kommer noen bilder:

Vi er langt fra ferdige med vaskerommet men ferdig nok til at det kan vises frem fra denne vinkelen. Innredningen mangler sokkel ellers er jeg godt fornøyd med denne siden. Innredningen er fra IKEA mens frontene er fra Superfront i Sverige. Veldig fornøyd med fargen! Hyller er også fra IKEA og hylleplatene er malt samme farge som veggen.

Jeg tror aldri jeg noen gang kommer til å elske å brette klær men å brette inne i dette rommet gjør det i det minste litt triveligere. Spent på hva du syns? Det skal sies at mannen ikke var klar over farge på frontene og ble heldigvis ikke skuffet ♥

Min onsdag har startet bra med perle prosjekt med ungene. Vi perler dekorasjon til 17 mai bordet, viser dere senere. Etter Lykke og Felix var levert på skolen og barnehagen leverte jeg ned bilen til en liten fiks. Fra verkstedet løp jeg til Parken og møtte flotte Janne og hadde en fin økt der med henne. Dagen har ellers gått til diverse ærend, husarbeid og best av alt: besøk av service mann som fikset oppvaskmaskinen! Utrolig hvor avhengige vi er av den, nesten litt skremmende. Men hurra for fikset oppvaskmaskin. Det var et lite glass skår som var kommet ned i tømme kammeret som utløste feilen. Nå venter dusjen før jeg skal på kveldsvakt.

Ha en nydelig onsdag!

Beate

4 Comments

 1. Aslaug
  Aslaug

  For et drømme vaskerom Beate..😊 kos deg me klæsvask å bretting😊😋

  15. mai 2019
  |Reply
  • Tusen takk Aslaug 🙂 Det blir vel aldri helt enestående å brette klær uansett hvordan vaskerommet ser ut men det hjelper litt på trivselen når en likevel må bruke mye tid på et vaskerom. Klem til deg!

   21. mai 2019
   |Reply
 2. nish
  nish

  hei, veldig fint vaskerom. Hvor har du kjøpt innredningen? Vi ønsker også ha maskinene litt i arbeidshøyde.

  15. mai 2020
  |Reply
  • Innredning fra IKEA men frontene bestilt fra superfront i Sverige. Veldig fornøyd med løsningen og fargen 🙂 Klem

   20. mai 2020
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.