Skip to content

Helgens planer og ønske om god helg til deg!

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som leser! Fredagen er godt i gang allerede og jeg er så heldig å starter med fri og langhelg. Jeg har fått unnagjort husarbeid, løpetur og baking av pizzahorn. Nå er jeg dusja og må pakke før dagens roadtrip med broderen Stian. Vi reiser kl 12. og turen går til hovedstaden. Vi tar inn på hotell 1 natt og turens formål er å møte min bestevenninne Maya ♥

I morgen går turen videre til Larvik hvor min onkel skal feire sin 60 års dag. Jeg skal bo hos søskenbarnet mitt Solfrid i Stavern og gleder meg stort til å se henne igjen! Dette vet jeg blir en veldig fin helg.

Uansett hva dine helgeplaner er, håper jeg du får en fin helg!

Klem

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.