Skip to content

Husets hjerte: Kjøkkenet

Posted in Husbygging, and Interiør

Hei til deg som titter innom!

Selv om ikke kjøkkenet er helt ferdig er det ferdig fra denne vinkelen og jeg har endelig fått tatt noen bilder. Over på bildet står jeg i inngangen via vaskerommet og tar bilde mot kjøkkenet. Siden hvor stekeovner og kjøleskap er ikke helt ferdig enda på grunn av en skap dør og sokkel lister. Her kommer i hvert fall noe:

Kjøkkenet vårt er fra Sigdal. Kan varmt anbefale Linda som jobber inne på avd Forus ♥ Vi er veldig fornøyd og liker at det er romslig og åpent. Her samles vi ofte i løpet av en dag. Bilder av hele kjøkkenet komplett og i sin helhet kommer når det står helt ferdig.

Ha en fortsatt fin onsdag!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.