Skip to content

Langhelg med mange planer

Posted in Hverdagsliv

Det er langhelg for de fleste og selv om jeg har arbeidshelg betyr det ikke at den ikke kan fylles med andre kjekke aktiviteter også. Når jeg har arbeidshelg har jeg alltid senvakt på fredagen. Det varierer om jeg jobber tidlig eller sent lørdag og søndag. Denne helgen jobber jeg dagvakt lørdag og kveldsvakt søndag.

Fredag var det endelig male vær igjen til min store glede! Motivasjonen er selvsagt å se en ende i tunnelen og da trenger jeg opphold og helst så lite vind så mulig. Jeg malte derfor fra morgenen av og frem til kl: 14.15. Da måtte jeg slippe malekosten og dra på jobb selv om jeg så gjerne skulle malt til kvelds. Jeg rakk å bli veldig solbrent og ha lang telefonsamtale med gode Gro undervegs.

Dagen i dag startet med jobb og det ble en veldig effektiv og god jobbdag. Etter jobb måtte jeg handle siste rest som jeg ikke husket i går kveld når jeg var på stor handling klokken 22.30. Da jeg kom hjem var Franki klar for å dra for å møte kompiser før kveldens store konsert på Viking Stadion: Bon Jovi! Jeg skulle egentlig bli med men droppet det da jeg skal reise bort de 2 neste helgene og det ble et spørsmål om prioritering. Hva vil du mest? Da landet jeg på at en kompis av Franki heller fikk min billett.

Etter Franki var gått lagte jeg og ungene taco før den store filmkvelden fant sted. Felix først ut med 4 kompiser fra 17-19. Deretter Lykke fra 18-20.30. Jeg elsker hvordan dette huset er tilrettelagt for nettopp ungene, håper de får mye minner og glede av kjelleren også fremover ♥

Nå som ungene er under dynen har jeg tenkt å slappe av før jeg legger meg tidlig. Det er planen. Burde støvsugd popcorn og sukker rester i hele kjelleren men det kan ventes til i morgen. Jeg og Cathrine skal ut på løpetur i morgen tidlig. Etter løping må jeg få laget 2 kaker som vi skal ha i familieselskapet på mandag etter jobb. Selskapet starter nesten rett etter dagvakt å da er det greit med alt som kan lages i forveien.

Håper du har ei fin langhelg enten du er på jobb, konsert, hytta eller slapper av hjemme.

Vi blogges! God lørdagskveld videre ♥

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.