Skip to content

Uke 22

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Å bli et år eldre å kjenne på at det utelukkende kun er fint ♥

Ukens nedtur:
Forrige uke var veldig fin på alle vis!

Ukens høydepunkt:
Å bli vekket på bursdagen av mine 3 favoritter! Jeg hadde bursdag på torsdag som var (fridag for de fleste) og skulle på dagvakt. Jeg ble vekket av mine 3 kl 06.10 og ble både rørt, overrasket og veldig takknemlig. Det var Felix sin ide å lage frokost og jeg satt igjen med å være veldig takknemlig for de små tingene. Jeg fikk 3 alternativer til frokost: knekkebrød med brunost, baguette med hamburgerug/gulost og Yogurt med granula. Det fine var at alle alternativene var helt meg. Jeg spiser alltid brunost på knekkebrød, aldri på baguette og omvendt. SÅ fint å se at de kjenner meg så godt. Jeg fikk gaver og nydelig kort av Lykke! Lenge siden jeg har hatt en så fin morgen ♥

Ukens lunsj:
Jeg og Gro fikk til en spontan lunsj i forrige uke mellom hennes møter, det var veldig kjekt!

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Bakkeintervall
Lørdag: Løp + styrke med egen kroppsvekt og 2 vinflasker.
Søndag: Fri

Ukens veddemål:
Franki vedda 5000kr på at jeg ikke kom til å tørre å bade på hytta i helga. Jeg liker ikke å bade og gjør det sjelden, er nok derfor han vedda på det.

Ukens gjensyn:
Veldig fint å se jentene igjen på søndag da jeg hadde en feiring her hjemme. Det er veldig fint å samle flokken min. Synd at Polly og Anne måtte melde avbud pga sykdom. Og savner alltid mine beste venner som bor i hovedstaden i slike anledninger ♥

Ukens aktivitet:
Franki og ungene har fått helt for seg å lage ulike konkurranser som aktiviteter. Jeg ble med i helgen og det var veldig kjekt selv om det må jobbes med å tape hos noen. Alt fra basket, fotball, armhevinger, bakkeløp og gjemmeleker.

Ukens jentekveld:
Veldig fint å samle jentene på kveldsmat på søndag i anledning at jeg ble et år eldre.

Ukens telefon:
Det er ikke ofte vi ringer lenger for å gratulere hverandre med dagen, det går som regel over melding eller Facebook. Heldigvis ringer alltid tante for å gratulere å si veldig fine ord ♥

Ukens cravings:
Is.

Ukens kollega:
Det er først etter at hun har vært ute i permisjon og kommer tilbake at du merker hva du har savnet. Ane er tilbake i ekstravakter og jeg må få si det er en sann fryd å jobbe med henne igjen. Måten hun ser hver enkelt bruker på er helt unik og i egen klasse! Ellers også veldig kjekt å ha Elin igjen som vikar, hun gjør en veldig god jobb!

Ukens TV kveld: 
Jeg og ungene var helt klar på fredag kl 20.00 for å se finalen av The Voice. Kjekt når ungene er såpass store at de er oppe lenger og interesserer seg for andre program nå.

Ukens gode avgjørelse: 
Jeg skulle egentlig vært på jobb på fredag men valgte å avspasere for å reise opp på hytta med gjengen min. Vi har vært mye sammen, slappet godt av, sovet ut og bare kost oss. Det var så utrolig godt å komme vekk fra hverdagen litt ♥

God mandagskveld videre eller god natt!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.