Skip to content

Uke 23

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Å endelig få malevær. Det var tilnærmet perfekt forhold på fredag. Vindstilt, 15 grader og sol. Jeg malte mye i skyggen også da det er anbefalt. Det var en god følelse å komme i gang igjen etter noen uker pause pga dårlig male vær eller at det ikke har passet med jobbhverdagen min.

Ukens nedtur:
Det må nok være å kjenne på utilstrekkelighet på jobb.

Ukens høydepunkt:
Tror det må sies å samle hele jobben hjemme her forrige mandag. Samles utenfor jobben var veldig fint!

Ukens gullkorn: 
Under gutte filmkvelden bemerket en av guttene at de ikke hadde samlet seg alle hjemme hos han. Han sa det mer en engang. Til slutt ble nok Felix litt lei det maset og samtalen gikk slik:
Gutt: Gutter, hvorfor samles vi ikke hjemme hos meg snart?
Felix: Du må jo bare invitere oss, bare få mor di til å sende melding. Så enkelt er det.

Ukens lunsj:
Mandag møtte jeg Gro for lunsj på Kjøkkenet. Onsdag kom Polly hit for lunsj. Så heldig jeg er så har så mange fine mennesker i mitt liv!

Ukens jentekveld: 
Tidenes jente/damekveld fant sted på mandag i forrige uke. 24 fantastiske kvinnfolk samlet rundt langbordet for god mat og godt drøs. Anledningen var at jeg inviterte dem alle for å samles og vise dem vårt nye hjem. Mine kolleger har måttet høre på endel hus snakk den siste tiden og jeg har nok gjort dem ganske så nysgjerrige. Det var en veldig fin kveld som jeg kommer til å huske lenge ♥

Ukens treninger: 
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Å male hus utvendig må kunne ses på som ei treningsøkt?
Lørdag: Fri
Søndag: Morgen løp ble erstattet med løp mens ungene syklet.

Ukens velvære:
Jeg var hos Oddveig for påfyll av vippene mine på torsdag. Hun holder til på Topp til Tå og kan varmt anbefales!

Ukens serie:
Jeg har nok nevnt serien Luther før men nå som vi er godt inni serien (les:snart ferdige) må jeg nevne den en gang til. En serie du bør se!

Ukens utfordring:
Min bror Ronny la ut en utfordring på instastory som jeg har tenkt å ta. 1000 (!) step ups på en kasse. Han klarte det på rett over 40 minutter. Det såg alt annet enn enkelt ut og det var nok det som fristet med det. Noen andre som hiver seg med? Sjekk ut instastory til Varhaugs pulsen dersom du er nysgjerrig.

Ukens kjøp:
Jeg fikk endelig gått i den nye butikken til Silje og jentene på Bryne: Designbutikken. Utrolig fin butikk. Jeg kjøpte med meg en HAY matte til inngangspartiet, karaffel og glass i en ny serie jeg samler på.

Ukens spontane:
Jeg kan nok ikke kalles den mest spontane. Det har nok sammenheng både med meg som person men også fordi min hverdag er veldig fullstappet og dermed mindre rom for spontanitet. Men forrige uke slo jeg til. Vi skal en gjeng til Larvik neste lørdag for å feire min onkel som blir 60 år. Jeg såg mitt snitt til å ta en natt i Oslo først med bror min Stian for å møte MAYA ♥ Stian var med på notene med en gang og det beste av alt: Maya ble også veldig glad for at vi skal få ses igjen!

Ukens antrekk fotografert og Lykke 8,5 år:

Håper du har hatt en strålende mandag/ 2. pinsedag!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.