Skip to content

Uke 25

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
At jeg kjenner på at det nærmer seg ferie og hvordan jeg automatisk senker skuldrene og snart går i feriemodus. Egen lykke følelse det der!

Ukens nedtur:
Jeg var i farta på onsdag før jobb. Jeg fikk tatt bilder av kjøkkenet som jeg delte på bloggen i forrige uke. Etter at jeg var ferdig med kamera la jeg det fra meg på benken i hallen. Da jeg skulle opp senere røsket jeg det litt raskt med meg og det føk i gulvet. Endte med at jeg knuste hele objektivet.

Ukens høydepunkt:
Det må være å dra til Stavanger med Catrine og nyte hele dagen med henne i Stavanger + hotell overnatting. Gode samtaler, sol, shopping, god mat, latter og minner for livet!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte nytt objektiv til kamera. Kjøpte 3 gensere og 1 dongeri skjørt.

Ukens feiring:
Vi feiret Jonsok nede i Obrestad i går kveld. Det var veldig kjekt!

Ukens lunsj:
Jeg og Catrine hadde lunsj på Olivia i Stavanger som var veldig hyggelig ♥

Ukens spontane:
Torsdag kveld hadde jeg egentlig gledet meg til sofaen og ingen planer. Men ut av det blå fikk jeg et ærend på Kvadrat og jeg heiv meg rundt for å få ordnet det. Heldigvis ble Gro med innover og vi fikk tid sammen i tillegg til kveldsmat på Joe!

Ukens mestringsfølelse:
Fredagskveld kl 21.30 var jeg klar for å løpe intervaller på mølla mi. Det skulle være min først løpetur på denne møllen og jeg gledet meg. Da jeg startet møllen ville båndet ikke bevege seg. Jeg startet derfor å demontere møllen for å se om jeg hadde koblet feil noen sted. Da jeg ikke hadde det måtte jeg montere den sammen igjen. Jeg søkte etter feilen på YouTube og fant en video som jeg hadde troen på ville hjelpe meg. Etter mye styr, stor dose Tolmodighet, litt skru og mekaniske ferdigheter fikk jeg møllen til å gå! Det var en magnet sensor som ikke stod helt på plass. Selv om klokken ble 23.15 før jeg startet å løpe bare måtte jeg løpe litt for å feire at jeg fikk det til.

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Intervall på møllen og litt styrke hjemme
Lørdag: Fri
Søndag: Løp med Catrine og Cathrine

Ukens takknemlighet:
Kjenner ofte på hvor heldig jeg er som har Franki og hvor heldige ungene våre er som har en slik trygg, omsorgsfull og tilstedeværende pappa ♥


Mandagen min har startet med jobb. Etter jobb var det middag og fotballtrening på Felix. Da vi kom hjem ventet en fin liten gave fra gode naboer som ønsket oss velkommen her ned, veldig hyggelig. Kvelden gikk ellers med på husarbeid og legging av barna. Nå er begge under dyna og jeg skal ned i kjelleren for å løpe intervaller. I dag fristet det ikke å løpe ute mest på grunn av det er så mye fluer og smådyr når det små regner slik som nå. Da er det fint å ha treningsrom i kjelleren!

Håper din uke har startet bra enten det er ferie eller jobb. Ha en fin mandag videre så skrives vi snart. Har tatt noen bilder fra treningsrommet som jeg viser dere snart. Klem!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.