Skip to content

Undervegs: Treningsrommet

Posted in Husbygging, Interiør, and Treningsglede

Nede i kjelleren ligger treningsrommet vårt. Her valgte vi å beholde den ene betongveggen. Resten av veggene, tak, lister og dør er samme base farge som hele huset. Gulvet er et Pergo vinyl gulv som vi har i hele kjelleren. Rommet har en grei størrelse og har fått det viktigaste på plass: tredemøllen!

Jeg er så fornøyd med Sole sin mølle som jeg hadde i det gamle huset at jeg har investert i en ny en! Uten tvil en av mine beste investeringer!

Her kommer noen bilder:

På sikt skal det komme inn et stort speil på den ene veggen, TV, manualer på stativ og en kasse i første omgang. En så lenge ser det slik ut og jeg er veldig fornøyd. Senest i går kveld var det digg å kunne ha muligheten til å løpe inne. I hovedsak foretrekker jeg å løpe ute på denne årstiden men det kan er flott å ha muligheten. Allerede nå til uka reiser Franki bort og da er det fantastisk å ha muligheten til å løpe selv om jeg er alene med barna. Treningsrommet vil bli flittig brukt med andre ord ♥

Ha en fin tirsdag videre!

Beate

2 Comments

 1. Maren
  Maren

  Såå digg treningsrom 😍 kva heiter tredemølla meir en Sole?😊

  9. september 2019
  |Reply
  • Ja veldig fornøyd! Sole f85 😉 Klem

   9. september 2019
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.