Skip to content

Hjemme i Norge og nok en ferieuke i vente!

Posted in Hverdagsliv

Da er en fantastisk uke i Danmark over og vi er hjemme på norsk jord igjen. Ungene har storkost seg og det har vært fint å være samlet. Vi har hatt både fint vær og noe regn. Vi har vært i Legoland, Djurs Sommerland, småbyer, stranden og ikke minst kost oss i en fantastisk flott hytte. Hytten var virkelig tilrettelagt for barn og storfamilien, vi var 16 stykker i samme hytte.

Vi kom fra Danmark i går og kjørte direkte opp til hytten. I dag har vi kjørt Franki på toget siden han skal hjem for å arbeide. Meg og ungene blir her oppe en uke til vi. Det er meldt strålende vær i uken som kommer og det er selvfølgelig en glede.

Jeg ville bare titte innom her og si hei. Bloggen vil bli noe mer oppdatert fremover nå som vi er hjemme i Norge igjen. Håper du har det bra enten du har ferie eller ei.

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.