Skip to content

Juli er her!

Posted in Hverdagsliv

Den måneden de aller fleste av oss forbinder med ferie er her, det er Juli! Dette innlegget kommer ut noe senere enn ønskelig men her kommer det. Under lister jeg opp hva jeg vet og hva jeg håper Juli skal ha å by på:

 • Startskudd for ferien vår
  Vi startet ferien vår sent i juni og tok båten over til Danmark. Vi var på en råflott hytte sammen med hele Lode familien i anledning svigermor sin 60 års dag til høsten.
 • Samle krefter til jobbhverdagen igjen
  Ingen tvil om at våren har vært hektisk og lite pusterom på jobb. Det skal derfor bli godt med 2 uker ferie nå før jeg skal jobbe 3 uker ( 29 , 30 og 31).
 • Slappe av på hytta
  Etter en aktiv og innholdsrik ferie i Danmark skal jeg og ungene være på hytten en uke. Vi koser oss selv om vi aller helst skulle hatt Franki her med oss ♥
 • Sortere bilder
  Jeg pakker med meg macèn og har som mål og få organisert i bilder mens jeg er på hytten. God anledning etter ungene er i seng er tanken.
 • Få unnagjort ting hjemme
  Mens jeg er hjemme for å jobbe kommer nok mann og barn til å være mest på hytten. Da er målet å få i gang noen prosjekter her hjemme. Håper bare at jeg får et lite kick i forveien, ofte det som må til for å komme i gang. Rydde garasjen, organisere roterom i kjelleren og rydde uteområdet vil bli først prioritert.
 • Male ferdig
  Mens jeg og ungene er på hytten er planen at Franki skal forsøke å bli ferdig utvendig med huset. Dersom det lar seg gjør er planen å male ferdig på baksiden av huset. Motivasjonen er å forhåpentligvis bli ferdig med hele huset i år for å slippe å tenke på maling i årene fremover.
 • Planlegge 9 års dag
  Vi får 9 åring her hjemme i august. Når hun fyller året er vi i Spania og må nok legge feiringen til etter vi kommer hjem.
 • Dåp 
  Vi skal alle i dåp for vesle ♥
 • Prioritere trening også på ferie
  Min erfaring er nok absolutt den at det er enklere å få til trening på ferie. Satser derfor på 5 økter per uke også i juli. Det beste med løping er nemlig det at det kan gjøres hvor og når som helst. Foretrekker aller best å løpe etter ungene er i seng for å unngå at treningen går utover tiden med barna. Mens jeg er på hytta satser jeg på å være kreativ og planlegger å gjøre det beste utav situasjonen.
 • Sykle til jobben
  De 2 ukene hvor Franki og ungene er på hytta blir det sykkel frem og tilbake til jobb for meg. Vi må jo håpe på sommervær som vil gjør sykkelturen enda kjekkere!
 • Holde bloggen gående
  Jeg har et avslappet forhold til det å blogge generelt og det fortsetter i juli også. Bloggen vil bli oppdatert – hvor ofte må jeg ta som det kommer.
 • Glede meg over å slippe vekkeklokken
  Det er like magisk hvert år! Når skolen tar ferie og du ikke MÅ ha vekkeklokken på når du har en fridag/kveldsvakt midt i uken. Det er sånn luksus og det skal jeg huske å nyte i hele sommer ♥
 • Være vær positiv!
  Siden jeg vet at jeg har en Spania ferie i vente i august er det nok lettere å være positiv, jeg ser den. Likevel skal jeg ikke tillate meg å klage over været selv om det vil bli 10 grader og regn i sommer. Denne uken har vi fantastisk vær på sørlandet!

Fortsatt god tirsdagskveld!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.