Skip to content

Langhelg med gjengen min!

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min


I dag har jeg hatt siste vakt for denne uken og tar toget opp til Gyland nå straks for å være sammen med gjengen min. Jeg har vært hjemme alene i 10 dager med unntak av det ene døgnet de 3 kom hjem. Det har gått overraskende fint selv om savnet har vært stort. Jeg har konsentrert meg om jobb, flere prosjekter her hjemme og fått vært sosial med gode venner. Nå har jeg fri helt til mandag  (nok en enrom fordel ved å jobbe turnus) og jeg reiser opp til hytta.

Vi blir på hytta til søndag og da vender alle hjemover. Vi skal begge jobbe neste uke og mini skal tilbake i barnehagen. Det blir med andre ord mer hverdag neste og det skal bli fint å ha mine 3 hjemme ♥

Nyt det fine været, det er lite som slår norsk sommer. Ha en fin langhelg så skrives vi neste uke ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.