Skip to content

Uke 28

Posted in Hverdagsliv

Hei du! Jeg har virkelig mandagsfølelsen i dag og det handler utelukkende om at jeg startet jobbuken med en fridag på grunn av at jeg går mot jobbehelg. I går hadde jeg en veldig effektiv fri dag hvor jeg fikk gjort masse her hjemme og når klokken var 21.00 stupte jeg bokstavlig talt i sengen. I dag har jeg vært på jobb igjen etter 2,5 uke fri og det var godt å være tilbake. Gjør at jeg savner mann og barn litt mindre når jeg har mye å fylle dagene med. Uansett – her kommer en ukesoppdatering!

Ukens opptur:
Været! Jeg og ungene var hele forrige uke på hytta og hadde strålende vær! Lørdag var det 27 grader på hytta og vi kom hjem til 11 på Nærbø! Veldig takknemlig for været var så fint!

Ukens nedtur:
Forrige søndag måtte vi kjøre Franki til togstasjonen for han skulle hjem å jobbe. Det var et stort tomrom hele uken fordi vi så gjerne skulle hatt han med oss ♥

Ukens høydepunkt:
Glade og fornøyde barn som fikk bade flere ganger daglig på hytta!

Ukens aktivitet:
Bading. Vi forsøkte oss på fotball den ene dagen men måtte fort innse at det rett å slett var for varmt å spille. Vi dro like gjerne til hytta igjen for å bade!

Ukens lunsj:
Det fine med ferie og hyttelivet er at klokken nesten ikke eksisterer og en spiser gjerne litt urytmisk.  Men gleder meg til neste lunsj date som er avtalt med Anne Dagny ♥

Ukens treninger:
Mandag: Dresin sykling i Flekkefjord
Tirsdag: Bakkeintervaller
Onsdag: Fri
Torsdag: Fri
Fredag: Bakkeintervaller
Lørdag: Fri
Søndag: Løpetur + gåtur

Ukens begivenhet:
Vi var samlet i Dåp for Nea i helgen. Selv om gudstjenesten i kirken var i tversnitt langtrukket var det en fin fest med god mat og glade barn som storkoste seg!

Ukens gjensyn:
Vi kom hjem halv sent på lørdagen på grunn av det fine været, men glede var stor for oss når vi kom hjem til mannen/pappaen vår.

Ukens tv program:
Jeg ble sittende å se på NRK sin dokumentar om heroin handel i forrige uke, veldig interessant hvordan det hele foregår. Jeg kan jo på en rar måte forstå hvorfor fattige mennsker i Mexico selger/frakter når det er så mye penger i det. Samtidig ender det sjelden godt for noen – hverken brukeren eller selgeren – slik at jeg kan vel egentlig ikke forstå det heller!

Ukens nedtelling: 
Jeg har smått begynt å telle ned til vi skal til Spania 5 august. Deilig å ha det å se frem til nå som jeg skal jobbe i 3 uker.

Ukens antrekk:
Joggedress eller bikini – hyttelivet på sitt beste ♥

Håper du har det fint der hvor du er – enten det er hjemme eller ferie. Vi blogges mer i løpet av uken. Klem

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.