Skip to content

Uke 29

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Flott å komme tilbake til jobb og se hvor flinke og dyktige sommervikarer vi har inne! I år har vi tatt inn en del helt nye og det er alltid spennende. De har fått utrolig mye bra tilbakemeldinger og det gjør meg veldig glad!

Ukens nedtur:
Kjente på et enormt savn etter Franki og ungene i forrige uke, særlig på torsdagen da jeg hadde fri fra jobb.

Ukens høydepunkt:
Å kjenne på roen og tilfredsstillelsen av å ha organisert og ryddet så mye som jeg har fått gjort denne uken!

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Endelig slyngetimen min igjen!
Onsdag: Maling utendørs
Torsdag: Fri
Fredag: Rydding hjemme
Lørdag: Rydding hjemme
Søndag: Løp

Ukens lunsj:
Beste Hege og lille J kom på besøk her på mandag. Det var så fint å se dem igjen å få lov å invitere dem begge hjem her for først gang. Enkel lunsj men selskapet var så fint at det kunne ikke blitt bedre! Synd vi ikke bor nærmere hverandre og kan treffes oftere ♥
Torsdag hadde jeg meg en lunsj på Joe – blir aldri lei!

Ukens prosjekt 1:
Rydde garasjen: Her har vi nesten ikke kunnet bevege oss pga den har vært stappet full av verktøy, overskuddsmateriale, sykler og ALT mulig som en oppbevarer i en garasje. Jeg har ryddet, kastet, organisert, sopt og sett opp hyller. Ikke helt i mål men kom så langt jeg klarte uten Franki sin hjelp.

Ukens prosjekt 2:
Male utvendig: Jeg har malt under balkong og oppe i tak over ballkongen. Veldig tidkrevende da det er putlete arbeid. Jeg satser på å bli helt ferdig i morgen.

Ukens prosjekt 3:
Organisere roterom kjeller: Her har det vært kaos og en har ikke funnet noen ting. Før nå. Jeg tok ut alt fra rommet, satte opp hylle system for så å organisere! Så fornøyd!

Ukens kjøp:
Torsdag var jeg innover siden jeg skulle på IKEA for å kjøpe ulike hyllestystemer. Jeg måtte vente litt på stefaren min Sverre som skulle hjelpe meg å kjøre hjem de lengste delene som ikke gikk i bilen jeg hadde. Da tok jeg like gjerne turen innom Kvadrat. Jeg fant meg en ny t skjorte og 2 nye puter fra Bolia. Ellers har jeg endelig bestilt speil til gjeste toalettet vårt.

Ukens cravings: 
Is. Helst i skål eller rett fra boksen!

Ukens triste beskjed: 
En god venn av meg fra jobb havnet inn på sykehuset med alvorlige saker. Heldigvis gikk det bra og hun er på bedringens veg ♥

Ukens gjensyn: 
Søndag kveld kom Gro på besøk og det var såå godt å se henne igjen!


Uken min startet med jobb og tidenes beste melding: Franki og ungene kom hjem i ettermiddag for 1 natt hjemme! SÅ fint å se dem alle 3 igjen. Nå har vi kost, kyst og lekt og jeg får nyte dem noen timer i morgen formiddag også før de reiser opp igjen på hytta. De er hjemme fordi Franki har en time hos kiropraktor og jeg har vel aldri før vært happy for at mannen har vondt i ryggen ♥ Håper din uke startet fint tross noe grått vær. Det kommer heldigvis sommervær resten av uken – da kan en lett glemme dagens regnvær. Ferie eller ei  – ha en fin start på uken!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.