Skip to content

Uke 30

Posted in Hverdagsliv

 

Ukens opptur:
VÆRET, jeg blir så glad av sol og fint vær! Lite slår norsk sommer.

Ukens nedtur:
At mine 3 reiste opp til hytta igjen etter 1 dag hjemme.

Ukens høydepunkt:
Uten tvil å klemme på ungene og mannen igjen!

Ukens treninger:
Mandag: Syklet tur/retur jobb
Tirsdag: Løp med Catrine
Onsdag: Syklet tur/retur jobb
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: Løp
Søndag: Styrke

Ukens lunsj:
Jeg og Anne Dagny hadde en veldig sen lunsj på Kjøkkenet Bryne i forrige uke.

Ukens besøk:
Jeg og Anne Dagny var på besøk hos gode Elisabeth og det var veldig fint å se at hun var på bedringens vei og i trygge hender ♥

Ukens gjensyn:
Veldig fint å se Anne Dagny igjen etter flere uker uten.

Ukens beste overraskelse:
At Franki og ungene skulle komme hjem å sove mandag til tirsdag!!

Ukens kjøp: 
Jeg fikk endelig kjøpt et speil til gjeste toalettet vårt i hovedetasjen. Ellers snik titter jeg på en sengegavl til soverommet vårt. Oppe i 2 etg har det vært hovedfokus på barnas rom frem til nå. Siden begge romma til ungene er ferdige har jeg begynt å smått planlegge å ferdigstille vårt soverom.

Ukens kollega: 
Jeg er så imponert over lærlingen vår Ronja at jeg ikke kan få skryte nok av henne. Hun har nå snart vært i 1 år hos oss og jeg vet at hun kommer til å bli et stort savn nå som hun skal videre til neste lærested i august. Ydmyk, faglig dyktig, uredd, fleksibel og tålmodig er bare noen av alle de fantastiske egenskapene det er å si om henne ♥ Håper sånn at hun blir min fremtidige kollega når hun er ferdig med sin utdannelse!

Uken imponerende: 
Begge ungene imponerer i vannet med, virkelig! Lykke har lenge vært svært svømmedyktig men nå går også Felix på 5 år i hennes fotspor og svømmer over 50 meter! Hopper fra både 3 og 5 meteren gjør de og. De lever å ånder for å bade og det er så imponerende å se hvor trygge og glade de er i vannet!

Ukens nedtelling: 
I dag er det nøyaktig 1 uke til vi er i Spania og nyter vår siste ferie for i år, vi gleder oss stort ♥ Selv om det er Spania temperaturer her hjemme om dagen er det ikke på samme måte. Her er hverdagen fullt av jobb og andre plikter slik at en nyter ikke på samme måte. Å det skal bli fint!

Ukens antrekk: 

Håper din helg har vært fin! Jeg og ungene har vært på hytten sammen med mine svigerforeldre, vi har hatt det veldig fint. Sovet lenge, slappet godt av, badet, vært sammen og ladet opp til en ny jobb uke. I dag er det litt hverdag igjen da vi begge er på jobb og minste gutt er på plass i barnehagen. Slik blir det denne uken før vi tar 2 uker ferie i Spania om 1 uke.

Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.