Skip to content

Å strekke ut en hånd

Posted in Tanker og meninger

Nylig hadde jeg en aldri så liten flaskeinnsamling til et godt formål. Jeg har en nær venn av meg som sliter med å få endene til å møtes og strever med å få seg en jobb. Det føles aldri bra når noen du er glad i strever og jeg føler ofte på følelsen av at det må være noe jeg kan gjøre.

Da vi var i Spania spurte jeg Franki og tips til hva jeg kunne bidra med og da han foreslo at jeg skulle samle inn pant forstod jeg at det var en super ide! Vi har nok lett for å tenke at det må være så avansert eller stort – det eller ingenting.

Jeg sendte meldinger til venner og familie av meg i håp om at noen hadde noen flasker å avse. Prosjektet var hele tiden preget av at alle munner drar og at litt penger inn er mye bedre enn ingen penger.

Det gjorde meg så fantastisk glad da jeg merket at responsen var stor. 2 venninner av meg vippset meg et beløp for å bidra og folk gav flasker med et stort ja. Det var faktisk flere som var lei seg fordi de ikke hadde mer flasker eller for at de nettopp hadde pantet ♥

Jeg hentet flasker rundt på Jæren og kunne sende over 2000kr til min kjære venn dagen etterpå. Det var helt absurd at det ble så mye penger utav mitt lille flaskeprosjekt, tusen takk til alle som hjalp til! ♥

Å få lov til å sende over penger til noen som ikke har penger er en fantastisk følelse. Å kunne glede et annet menneske gir så uendelig med glede tilbake.

I etterkant av dette har jeg tenkt på at det ville betydd like mye for vedkommende om det var 100 kroner eller 1000 kroner. Det er klart at 1000 kroner fører til mer mat eller flere regninger ut av verden, men likevel tror jeg det er tanken på at noen bryr seg som varmer mest. At noen heier på deg når du føler du er langt nede og at noen stiller opp. At noen prøver. Det tror jeg gjør at mennesker som sliter får ekstra krefter til å kjempe sin kamp videre.

Vi kan ikke gjøre alt, eller hjelpe alle, men vi kan alle gjøre litt hver for at andre skal ha det bra ♥

God torsdagskveld videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.