Skip to content

Blogg bursdag

Posted in Hverdagsliv

I dag er det 4 år siden jeg publiserte mitt første innlegg her inne. Husker enda at det var oppskriften på en grønn smoothie som var mitt første innlegg. Jeg husker jeg var spent og nervøs og det kom mange spørsmål opp i hodet. Ville det være noen som i det hele tatt ville lese min blogg? En amatør blogg uten ambisjoner om å være noe annet enn akkurat det. Siden den gang har jeg publisert 972 innlegg.

4 år senere har jeg gjort meg noen erfaringer som preger bloggen i dag. Den mest tydelige erfaringen er at det er vanskelig å blogge personlig uten å involvere andre mennesker som ikke har et ønske om å bli nevnt. Jeg har mange meninger og mye på hjertet, men enten av hensyn til andre mennesker eller faktisk taushetsplikten blir det vanskelig å blogge om. Eksempel kan være barneoppdragelse eller bemanning i demensomsorgen. Det er jeg som person som har valgt å blogge ikke jeg som mamma, kone, sykepleier eller venninne.

En annen erfaring som jeg har gjort meg er at jeg tidvis syns blogg innholdet kan bli for kjedelig og derfor lar jeg heller vær å blogge. Jeg vil jo at dere som klikker dere inn her skal lese noe annet enn at jeg har spist lunsj på Bryne med en venninne og trent. Å blogge mens jeg holdt på med Ultra maraton eller halvmaraton var 2 perioder som var veldig kjekke og ikke minst enklere å blogge om. Da følte jeg at innholdet var mer variert og ikke minst kjekk lesning.

Det å kunne levere en kreativ, inspirerende og variert blogg er mer tidkrevende enn hva man muligens tenker. Det er min erfaring. Jeg har det siste året vært i en såkalt «blogg dvale» da det har vært for mye annet som har slukt tiden eller energien min. Det å bygge hus kombinert med barn, fulltidsjobb, deltidsjobb, toddler verv og trener verv var nok mer hektisk enn hva jeg klarte å forstå når jeg stod midt oppi det. Det å tro at jeg skulle ha overskudd til å blogge mye i tillegg i den perioden var aldri realistisk.

4 år er bloggen i dag. Hva tenker jeg fremover? Jeg tenker egentlig ikke så mye på det. Jeg syns fortsatt det er kjekt å blogge når jeg har noe kjekt å skrive om eller noen fine bilder å vise. På samme tid har jeg blitt lei meg selv og det å spørre andre om å ta bilder av meg. Det er nok helt naturlig. Vi får se hvordan bloggen blir fremover, jeg skal i hvert fall gi dere beskjed dersom det blir noen store endringer fra slik det har vært den siste tiden. Syns du det går for lenge mellom hver gang bloggen oppdateres kan du gjerne følge meg på Instagram, forsøker å være litt mer aktiv der fremover. Heter Beatenilsenlode der også.

Jeg vil avslutte med å si tusen takk til dere som leser, legger igjen god energi og til dere som gleder dere til nytt innlegg kommer. Jeg har veldig lyst å gi dere variert blogg og digg innhold hver dag – det er bare ikke alltid slik at ønske og realitet harmonerer ♥ Så på mange måter kan jeg forstå at for å få en veldig bra blogg må en jobbe mange timer daglig for å oppnå akkurat det. Uansett: et lite bursdags hei fra meg her i dag. 4 år med blogg – jeg har aldri angra på at jeg startet og har heller ikke tenkt å legge bloggen på hylla! Håper du vil følge med videre utover høsten ♥

Ha en fin søndagskveld videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.