Skip to content

En hektisk helg er over og nå venter ferie!

Posted in Hverdagsliv

God søndagskveld! Her har helgen vært hektisk og fin. Etter jobb på fredag var det rett i arbeidstøyet for å bygge om stillaset slik at Franki kunne gjøre seg helt ferdig med noen hjørne bord. Da han var ferdig overtok jeg for å male. Malingen fortsatte hele lørdagen mens Franki tok ungene med seg på hytta på dagstur for å bade å være med familien der oppe.

Mellom maling strøkene ble deler av huset vasket og klargjort til dagens selskap. I dag har jeg også vært ute for å male siste del før det ble noen timer på kjøkkenet. Gjestene kom kl 15.00 og Lykke har hatt en veldig fin bursdag på forskudd sammen med familien!

Nå er huset ryddet og det meste av klær er vasket. Koffertene har vi pakket nesten ferdig og jeg har fått vært ute på en løpetur som gjorde meg godt. Vi reiser allerede klokken 08.30 i morgen tidlig fra Nærbø. Heldigvis spurte Franki meg sent i går kveld når flyet gikk fordi jeg var sikker på at det gikk i 15.00 tiden. Flyet går 11.05, flaks han spurte!

Jeg må derfor opp tidligere enn planlagt i morgen for å få unnagjort det jeg trodde jeg hadde god tid på meg til å gjøre i morgen. Jeg må blant annet til Varhaug for å levere teppe prøver som jeg har lånt hjemme noen dager.

Nå kjenner jeg på hele meg at kroppen har godt av ferie. Spania er for meg kun avslapping og kvalitetstid sammen med de som betyr mest for meg. Jeg er så klar for å slappe av og nyte gode dager i varmen.

Mens jeg er i Spania kommer jeg ikke til å blogge. Macèn blir igjen hjemme og jeg vil kun bruke tiden på familien min. Jeg poster et mandagsinnlegg i morgen før vi drar og er tilbake på bloggen igjen mandag 19 august ♥

God natt!

Beate

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  God ferie! Lurt å la mac’en ligge igjen hjemme😊

  5. august 2019
  |Reply
  • Tusen takk Maria! 🙂

   5. august 2019
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.