Skip to content

En vellykka jente bursdag!

Posted in Hverdagsliv

Lykke ble 9 år mens vi var nede i Spania. Dagen før vi reiste dit feiret vi henne hjemme med familien. Selskap med vennene fra skolen har vi ventet med til i dag slik at alle hadde muligheten til å komme. Det var en herlig gjeng med jenter og vår Lykke har hatt en kjempe flott dag.

Som alle andre år / bursdager er barna delaktige i hele prosessen når det gjelder bursdag. De velger selv tema, kake, pynt og bidrar både med borddekkingen og baking av kaker. I år ble Lykke inspirert av bade madrassen fra Spania:

Hun ønsket at hennes bursdagskake skulle være inspirert av fargene i madrassen dere kan se på bilde over. Hun ønsket dus rosa farge på bordet og gull. Lykke har selv dekket bordet og det er så kjekt å se at hun koser seg minst like mye som meg når hun driver med dette. Bursdag er gøy! Her kommer litt bilder:

Gode jenta vår som allerede er 9 år!

Kaken er laget av flinke Kristina, du finner henne på Facebook her. Vi er veldig fornøyd med henne og bruker henne til hver bursdag. Kaken hun laget i år var helt rå!

Lykke fikk en veldig fin feiring i dag takket være hennes flotte venner som var med å gjorde dette til en flott bursdag. Det var lek både på loftet og i kjelleren før vi avsluttet med tidenes vannballong krig utenfor rett før de skulle hjem. Bursdager er så kjekt! Tenk neste gang hun skal ha bursdag, da er mi lille jente allerede 10 år.

Spent på hva du syns om kaken? En gang i fremtiden når jeg har noe mer fritid kunne jeg tenkt meg og laget slike kaker selv. Det ser ut som en veldig kjekk hobby ♥

Ha en fin torsdag kveld videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.