Skip to content

I`m back!

Posted in Hverdagsliv

Hei igjen til deg som titter innom bloggen min! Vi kom hjem natt til søndag og har hatt 12 avslappende og gode feriedager i varme Spania. Det har vært godt å kjenne på følelsen av ferie og hatt mye tid sammen med de 3 som betyr mest for meg.

Når jeg skal summere sommeren 2019 har den vært veldig fin men jeg skal ikke legge skjul på at jeg foretrekker sammenhengende ferie for å få ladet batteriene fulladet før jobb igjen. Men i år ble det oppdeling og jeg kan håpe på mer sammenhengende i neste sommer.

Spania har likevel gjort meg godt! Selv om kofferten enda står med rene klær i og vi har ikke kommet helt a jour med søvnen, føles det bra å hatt mye tid sammen før den travle hverdagen raskt kommer. Vekkeklokke, lekser, fritidsaktiviteter for barna, husarbeidet og jobb for å nevne noe. Heldigvis liker jeg hverdagen vår og vi har allerede hatt en fin start i dag.

Deler noen få bilder fra Spania:

Håper din sommer har vært fin og fylt med gode minner som du kan hente frem når høstmørket kommer og det meste blir litt tyngre. Sommeren 2019 har vært veldig fin ♥

Vi skrives i løpet av uken!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.