Skip to content

Kjære August – jeg liker deg!

Posted in Hverdagsliv

Selv om August opprinnelig er den siste sommermåneden føles det ikke slik. Sommeren kan gjerne dra ut langt i september og det er derfor ingen grunn til å tenke at sommeren er over enda. Det første jeg tenker på når jeg skriver eller hører ordet August er uten tvil Lykke siden det er hennes bursdag. Jeg tenker også på skolestart og at ferien som regel er over i august. Under lister jeg opp hva jeg håper at den kommende måneden skal inneholde:

 • Feire Lykke sin dag
  9 aug er dagen og den skal feires i Spania. Det skal bli så fint å sette stas på henne og gi henne en flott dag hvor hun skal få bestemme hva den skal inneholde fra morgen til kveld.
 • Familieselskap
  I år tar vi familieselskapet for Lykke i forkant av bursdagen siden vi er i Spania når hun fyller året. Det blir fint også å samle alle her hjemme før vi drar avgårde.
 • SPANIA
  Det trenger vel ikke utdypes mer en at Spania skal nytes og jeg gleder meg veldig!
 • Skolestart
  Nå har vi snart 4. klassing i hus og jeg merker det hele tiden hvor raskt hun vokser og hvordan hennes personlighet utvikles hele tiden.
 • Flere bursdager
  Jeg har flere gode venninner som har bursdag i August i tillegg til nieser og søsteren min.
 • Bloggen har bursdag
  I august er det 4 år siden jeg publiserte mitt første innlegg her inne. Det føles ikke så lenge siden men tiden går veldig fort. Jeg skal forsøke å markere det med et eget innlegg slik som de andre år. Forslag til hva?
 • Komme tilbake til hverdagslige rutiner igjen
  De rutinene som jeg savner mest må være ukes handelen og min faste lunsj på jobb. Nå i disse ferie tider sklir alt ut – og uten at det gjør noe – er det lov å savne rutiner ♥
 • Lage nye treningsprogram
  Uker blir fort til måneder og nå har jeg allerede kjørt mitt slynge program såpass lenge at det er på tide å lage nytt. Jeg starter også opp igjen med spinning kombinert med slynge og må derfor sette i gang å lage nytt program til det også.
 • Planlegge årets fjelltur
  Hvert år i september drar vi på fjelltur med et godt vennepar av oss. Vi overrasker hverandre annet hvert år med opplegg og turmål og i år er det vår tur igjen. Gleder meg!
 • Forsøke å male ferdig under ballkongen
  Selv om det har vært opphold og mer enn varmt nok til å male har det vært for mye vind til å gå i gang. Under ballkongen er det mye glass flater og terrasse som jeg unødvendig vil søle på. Jeg venter nok forgjeves på en helt vind fri dag på Jæren men det må være såpass lite vind at malingen holder seg på kosten i hvert fall.
 • Møte på nytt familie medlem
  Svigers skal få seg en nydelig søt hund i august og det blir veldig koselig å bli kjent med den.
 • Forening
  Om sommeren stopper det naturligvis opp med slike kjekke aktiviteter som forening. Det er min tur til å invitere og jeg håper å få det til i slutten av august. Det blir fint å se dem alle igjen ♥

Håper helgen behandler deg bra!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.