Skip to content

Kjapp, sunn og enkel lunsj!

Posted in Kosthold

Hei onsdag! Vi hadde taco til middag i går og som ofte får vi rester. Det er alltid igjen litt salat, noen lefser og agurk. Jeg er lite flink på å spise opp rester og skal innrømme at jeg kaster mer mat enn ønskelig. Siden jeg har kveldsvakt i dag fant jeg ut at jeg skulle lage meg en reste lunsj og forsøke å bli flinkere til å kaste mindre mat.

I det jeg skulle lage til lunsj kom søsteren min innom og det passet fint slik at vi fikk spist opp alle restene. Det tok ikke lang tid, var veldig godt og næringsrikt!

Du trenger:

  • Lefser , evt lomper
  • Avokado og guacamole mix krydder
  • Salat
  • Kyllingpålegg, evt annet pålegg.

Varm lefsene etter anvisning. Mens de varmer seg i ovnen lagte jeg guacamole som jeg bruker 1 avokado og litt krydder fra ferdig mix pakken. Når lefsene er klar smører du godt lag med guacamole, strør over salat og kylling pålegg. Rull lefsene og del i 2.

Perfekt til lunsj hjemme og som lunsj i matpakka!

Ha en fin onsdag videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.