Skip to content

På topp denne uken

Posted in Hverdagsliv

God fredag! Jeg kom over en et innlegg på annen blogg hvor en hadde listet opp sine favoritter den siste tiden. Jeg «hermer» og under kommer mine favoritter:

På trening: På trening om dagen går det mest i løping , det er det jeg liker aller best! Enten det er en kort tur ute, langtur ute eller intervall på mølla mi nede. Startet dagen med 1 mil sammen med Cathrine i dag – finnes ingen bedre start på dagen!

I klesskapet: Jeg har nærmest bodd i mitt mørke dongeri skjørt den siste tiden. Både har det vært sommervær og skjørtet er behagelig på. Alt går til mørk dongeri og det er derfor veldig enkelt å kombinere med hva som helst. Det som går igjen hos meg når jeg velger klær: det må være behagelig og gjerne treningsklær!

På badet: Starter hver dag med å gå på do og rense huden + ta på fuktighetskrem med solfaktor. Jeg har frokost og forberedelser til ungene før jeg steller meg. Bruker som regel 3 min på badet hvor jeg sminker meg og pusser tennene.

I høyttaleren: Der går det i treningsmusikk om dagen. Jeg holder på å lage nytt spinning program som skal kombineres med 30 min slynge. Favoritter: Crazy Enough – Julie Bergan, Dance Monkey – Tones and I, Die to Live – Volbeat, Shallow – D`Mixmasters for å nevne noen.

På kjøkkenet: Frokost er oftes yogurt med granola. Lunsj varier om jeg er på jobb eller ikke. Til middag har vi flere gjengangere da ungene er sære på området. Vi har fiskekaker, taco, spagetti og kjøttdeig, pasta og kylling som topp 5 her i huset. Vi er ellers glad i smoothie her i hus! Til hverdag er jeg sånn passe glad i å stå på kjøkkenet. Det handler ofte om at tiden strekker dårlig til ofte. Dersom vi får gjester og jeg er kokken er jeg veldig glad i å stå på kjøkkenet!

Person: En favoritt person? Denne tror jeg er umulig å kunne svare på dersom en kun skal få nevne 1. Men skal jeg måtte trekke frem 1 person så må det bli Franki. Han er min trygghet og min viktigste medspiller i livet.

På telefonen: Der bruker jeg nok mest tid på instagram og bloggere. Blogger jeg ofte leser er: Funkygine, Caroline, Eirin, Speiltvillingene og Treningsfrue.

På Tvèn: Ser svært lite TV, kan ikke huske sist jeg satt meg ned for å kikke. Nå som det blir høst håper jeg å finne en serie som jeg og Franki kan se i lag. Noen som har tips?

I bilen: Da kjeder jeg meg ofte og ringer ofte til venninner for å slå av en prat. Gro er nok den jeg snakker mest med ♥

På vaskerommet: Er jeg den som foretrekker å vaske + henge opp klær. Men å brette klærne igjen – det må være noe av det kjedeligste jeg vet om. Ellers foretrekker jeg at vaskerommet er ryddig og rent – da er det mye kjekkere å tilbringe tid der.

I kjøleskapet: Jeg storhandler hver fredag og kjøleskapet inneholder alltid dette til enhver tid: melk, yogurt, mango, avokado, epler, gulrøtter, poteter, egg, Farris, brunost, gulost og ketsjup! Vi ligger ca å 8000 kr i mat per måned.


Håper fredagen din har startet bra! Jeg har brukt dagen til trening, storhandelen og div her hjemme. Nå venter arbeidshelg på meg, jobber kveldsvakt i dag og i morgen, dagvakt på søndag. Denne helgen er jeg minst hjemme men det er også den som går raskest over. Håper du får en fin helg enten du har jobb eller fri. Har du små barn og uten planer i morgen formiddag er dere hjertelig velkommne på Lørdagstoddlerne i Loen, vi holder åpent mellom 09.00 – 10.30, håper vi ses!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.