Skip to content

Uke 31

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
At vi har god familie og venner rundt oss som har hjulpet til med Lykke i uken som gikk!

Ukens nedtur:
At hele uken har manglet middagsrutiner. Vi har liksom ikke helt kommet tilbake til hverdagen med ukeshandling og det som hører til. Savner å ha en plan for hva vi skal ha til middag hver dag, det er så mye mindre stressende og mer behagelig sammenliknet med motsatt.

Ukens høydepunkt:
Å gå av vakt fredag klokken 15.00 føltes uendelig godt. Det har vært usedvanlig hektisk på jobb denne uken og jeg kjenner det i både kropp og sinn at jeg trenger ferie. Nå skal Spania nytes!

Ukens lunsj:
Rita og jentene hennes kom på lunsj til meg og Lykke på torsdag og det var så fint å se dem igjen. Digger hele gjengen og det er umulig å ikke smile fra øre til øre når du er sammen med de ♥

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: 4 x 4 intervaller
Torsdag: Styrke
Fredag: Løp
Lørdag: Maling hele dagen.
Søndag: Løp

Ukens to do:
Fredag og lørdag fikk jeg malt! Franki gjorde ferdig noen hjørnebord som førte til at jeg endelig kunne male ferdig det området. Mye putle arbeid men ble så bra til slutt. NÅ nærmer jeg meg snart ferdig og det gledes!

Ukens kjøp:
Jeg var innom Halvorsen på Varhaug og undte meg mye ny pynt. Jeg var så heldig at jeg fikk et gavekort fra jobb kollegaer etter de var her på besøk tidligere i sommer. Nå har jeg kjøpt meg mye ny fin pynt for gavekortet.

Ukens spontane:
Etter middag på mandag kjørte vi Nathalie hjem til Hellvik. Vi pakket med badeklær og badet på Hellvik.

Ukens gjensyn:
Mandag var både Nathalie og Stian her på middag, veldig fint å se dem begge igjen!

Ukens prøvekjøring:
Onsdag i forrige uke kom Franki og ungene innom meg på jobb med en ny bil som de prøvekjørte Vi er på utkikk etter ny bil og har så vidt startet prosessen.

Ukens prosjekt inne:
Jeg har fått for meg å få gang på teppe i stuen. Vi har to sofa seksjoner og under sofaen var TV stuen vil jeg ha et stort teppe som går under sofaen. Det viser seg at standard mål ikke passer da vår sofa er veldig stor. Jeg fikk derfor tips av beste Bente om å sjekke ut teppe på mål. Har hjemme 4 prøver som jeg vurderer, syns det vanskelig.

Ukens feiring:
Søndag hadde vi familieselskap for gode Lykke som skal bli 9 år den 9 aug. Det ble grillmat, salat, båtpotetet, foccasia brød og kaker til kaffen.

Ukens kollega:
Jeg må få skryte av Signe som er ferievikar hos oss! Makan til positiv og arbeidssom jente! Veldig flink, tar alle utfordringer på strak arm og bretter virkelig opp armene for å stå på! Bra jobba Signe!


Vi skrives igjen mandag 19 august. Nå skal vi nyte Spania til det fulle! Ha den fint så lenge ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.