Skip to content

Uke 34

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Forrige uke kjente jeg på gleden av å ha gode kolleger som gjør en heroisk innsats på jobb. Vil særlig trekke frem May Linn ♥

Ukens nedtur:
Uken startet med en sjokkbeskjed som gjorde veldig vondt ♥ #fuckcancer!

Ukens høydepunkt:
At overgangen fra ferie til hverdag gikk veldig fint.

Ukens lunsj:
Onsdag fikk jeg spontant lunsj besøk av søsteren min Lene. Lørdag fikk vi gjester på lunsj besøk. Veldig koselig!

Ukens treninger:
Mandag: Morgenløp før jobb på mølla.
Tirsdag: Slynge med gjengen min igjen.
Onsdag: Fri
Torsdag: Jogga med Cathrine
Fredag: Bakke gåing mølla
Lørdag: Løp ute mens Felix sykla.
Søndag: Fri.

Ukens jentekveld:
Min søster feiret sine 35 år med jentefest på lørdag og det var en veldig kjekk kveld!

Ukens vellykka:
Utrolig vellykka jenteselskap for Lykke i forrige uke. Vi hadde det på torsdagen og det var så mye regn på formiddagen at det var sjokkerende. Heldigvis kom sola frem og vi kunne være noe ute i selskapet og ha vannballong krig. Det må være den mest vellykka aktiviteten eg vett om!

Ukens nytt til hjemmet: 
Forrige uke kom vår nye sengegavl på døren. Den satt vi opp nå i helgen og det ble veldig bra!

Ukens gode service: 
Jeg var innom Høyland Bil med bilen på grunn av et varsel som måtte sjekkes ut. Rask og god hjelp fikk jeg på dagen!

Ukens kjøp: 
Det meste jeg kjøpte i forrige uke gikk til barna. Felix måtte ha noen nye klær, snakk om å vokse i rekordfart. Lykke fikk mye kjekt til selskapet sitt. Den is vogna bare måtte jeg kjøpe, så fin!

Ukens restefest: 
Lørdag var en fin dag, vi hadde besøk nesten hele dagen. Da var det fint å ha restefest etter selskapet til Lykke.

Ukens antrekk: 


Jeg har startet uken med en digg fridag i god været! Jeg og Felix løp/syklet opp til barnehagen i det flotte sommerværet. Etter jeg kom hjem fra løpeturen gikk jeg i gang med å lage nytt slyngeprogram som kommer i morgen på timen min. En rask dusj senere var jeg nesten klar for å dra til Bryne hvor jeg møtte Gro for lunsj ♥ Da jeg kom hjem fikk jeg hengt opp Toddler skiltet og ordnet noe i forhold til det før det var lekser og middag. Ettermiddagen gikk med til fotballtrening etterfulgt av vannballong krig, så GØY! Nå er ungene i seng og jeg tenker å kjøre gjennom slynge programmet en siste gang slik at det flyter bra på timen i morgen.

Håper deres uke har startet bra, værmessig kunne det i hvert fall ikke vært bedre. Vi skrives mer i morgen!

Klem Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.