Skip to content

Høsten er på veg

Posted in Hverdagsliv

September kan være veldig fin og varm – la oss håpe det blir slik på tross av at regnet øser ned i dag. Under kan du lese hva jeg planlegger å få ut av den kommende måneden:

 • Forening
  Det er min tur til å ha forening her hjemme og det skal bli fint å se dem igjen! Jeg deler menyen dersom vellykket!
 • Frisør
  Jeg gleder meg først og fremst til å farge etter veksten som har blitt godt synlig. Jeg går også å vurderer å klippe meg kort igjen. Skulderkort. Vi får seg.
 • Fjelltur
  Vi arrangerer annet hvert år med et vennepar og dette året skal vi bestemme tur og innhold. Det blir kjekt!
 • Gode søvnrutiner
  I ferien sklir dette ut. Det gjorde det forsåvidt før ferien og. Enkelte døgn føles som at det har litt for få timer og da har jeg lett for å la det gå utover antall timer med søvn. Dette må jeg bli flinkere til og har som mål å være i seng innen kl 23.00 hver kveld. Høres så lett ut når jeg skriver det her, fryktelig vanskelig å gjennomføre.
 • Glede meg over bedre TV innhold
  Høsten er bra TV underholdning. Programmet Skal vi Danse har vokst på meg og ekstra stas er det at Lykke syns det er kjekt når vi ser på det sammen. Jeg er også glad i Senkveld og Hver Gang vi møtes når det kommer utover vinteren.
 • Opp på hytta en tur
  Denne helga drar vi på hytta og det skal bli fint med en rolig helg med mine 3!
 • Premierer Lykke med snope stoppet
  For nøyaktig et år siden bestemte Lykke seg for å ha snopestopp i 1 år mot 1000kr. Helt og fullt hennes ide og uten min oppfordring i det hele tatt. Tutta er minst like sta, om ikke mer som sin mor, og jeg er så imponert! 1 år uten snop og det var gledelig å kunne gi henne velfortjent premie nå den 1. september.
 • Bestille tid til service/EU kontroll på bilen
  Aldri kjekt å bruke penger på men bil må vi ha så det er bare å bite det i seg.
 • Se på teppe til stuen
  Dette må nok settes på vent da det kom en stor regning som må betalest først. Men det neste jeg ønsker meg til huset er et teppe som kan være i stuen under sofa. Det luner godt og deler inn de ulike sonene bedre.
 • Besøke butikken HYGGE på Bryne
  Så kjekt med ny butikk i gågaten og jeg har troen på dama bak, konseptet og beliggenheten. Jeg gleder meg til å besøke butikken og håper at folk kjenner sin besøkstid ♥

Ha en fin onsdag videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.