Skip to content

Uke 35

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Uten tvil å kjenne fordelen med turnus og hvor fleksibel hverdagen blir på grunn av den. Forrige uke gikk jeg mot helg og hadde mye fri i forkant, ren hverdags luksus.

Ukens nedtur:
Å være i samme rom som negative mennekser, det tar så mye energi. Hurra for JA/positive mennesker! ♥

Ukens høydepunkt:
Forrige mandag var det rekordvarme og det var så digg å kjenne på. Ekstra stas å ta med et drøss med vannballonger til jentenes fotballtrening og avslutte treningen med krig!

Ukens treninger:
Mandag: Slynge + Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Gikk til jobb. Hurra for hverdagsaktivitet!
Torsdag: Fri
Fredag: 1 mil med Cathrine.
Lørdag: Innefotball på Lørdagstoddlerne.
Søndag: Fri

Ukens lunsj:
Mandag hadde jeg og Gro lunsj på kjøkkenet, alltid digg! Onsdag var jeg så heldig å få komme på lunsj til Bente, så fint å se henne igjen! Å endelig fått sett hvor langt de hadde kommet i husprosessen. Lørdag hadde jeg og Felix + en venn lunsj fra bakeren! Lunsj altså, fin ting å gjøre sammen ♥

Ukens velvære:
Til burdagen min fikk jeg gavekort på Krystall Hud og Velvære. Torsdag hadde jeg fri og unnet meg 50 min rygg/nakke massasje. Mens jeg lå der tenkte jeg at det var noe Hå Kommune burde spandert hver måned på alle ansatte innen eldreomsorg ♥

Ukens gullkorn:
Felix kom løpende inn på natta kl 04.00. Jeg var rask med å fortelle han hva klokken var og at han måtte gå å legge seg igjen. Da kommer det så fint: «Ja eg skal det mamma, eg trengte bare en kos av pappa». ♥

Ukens antrekk: 


Mandagen min startet 05.25 i dag og jeg var klar for å løpe på mølla mi før jobb. Jeg har det som mål frem til jul at jeg skal løpe før jobb de mandager hvor jeg har dagvakt. Det er rett å slett for å kickstarte uken og styre unna at trening blir stress. Om jeg løper før jobb sover de andre uansett. Uansett, en veldig god start på dagen etterfølgt av en hektisk jobbdag. Etter jobb var det henting, lekser, middag og fotballtrening på begge barna. Etter fotball hadde vi kveldsmat og perla før legging. Minstegutt som har fått dilla på perling som smitter over på oss andre.

Nå skal jeg snart legge meg slik at jeg er uthvilt til ny dag i morgen. Håper uken din startet bra og at du har en fin uke foran deg. Fyll den med noe som gjør deg glad og ikke minst omgås mennesker som gir positiv energi og godhet!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.