Skip to content

Uke 36

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Å ha to fridager i forrige uke hvor det var mulig å hente seg inn etter hektiske og krevende dager på jobb.

Ukens nedtur:
Det må være å kjenne på hva stressende jobbhverdag gjør med kroppen. Stress er ikke bra!

Ukens høydepunkt:
Frihelg med mine ♥

Ukens jentekveld: 
Jeg hadde forening i forrige uke, veldig fint å se dem igjen. Vi var også innom Pomp selskap hos May Rita!

Ukens treninger:
Mandag: Løp før jobb på mølla.
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Intervaller på mølla.
Torsdag: Fri
Fredag: Intervaller + styrke med Janne
Lørdag: Fri
Søndag: Fri

Ukens lunsj:
Jeg og Janne hadde en finfin dag sammen på fredag. Startet med trening sammen, lunsj og vas i butikker. Perfekt fridag syssel med en bra dame ♥

Ukens hygge:
HYGGE på Bryne er verdt et besøk dere. Veldig fin butikk og fine priser. Noe utvalgt i størrelser , vitner egentlig bare om stor etterspørsel. Jeg kjøpte bukse, genser og t-skjorte til 740 kr!

Ukens tips:
AVFUKTER! Dette ble en morsom greie dere. Jeg visste ikke hva det var før min mor kjøpte det til oss. Før jeg hadde det i hus ante jeg ikke var det var. Etter jeg fikk det i hus tenkte jeg raskt: Hvorfor har jeg ikke hatt det før? Det er en liten maskin som står på gulvet (vi har vår på vaskerommet) for å ta fuktighet. Klær tørker mye raskere og det føles godt å vite at vi ikke vil få problemer med fukt og råte. Godt inneklima gir den og. Med forrige ukes nedbørsmengder ble dette tema og jammen fikk jeg ikke både barnehagen og Janne til å teste det ut.

Ukens avslappende:
Lørdag reiste vi opp til hytta og det var så avslappende og godt å ha en rolig dag uten noe vi måtte rekke eller noe som måtte gjøres!

Ukens værskifte:
Fra kalde Nærbø til sommervarme Dunsæd på lørdag. Jeg hadde som vanlig undervurdert været og pakket for varme klær. Det var bikinivær på terrassen på hytte på lørdag.

Ukens oppfordring:
Bruk stemmeretten, kan stemme frem til kl 21.00 i kveld!

Ukens til vurdering: 
Vurderer å ta meg en pause fra bloggen. Det handler rett å slett om at hverdagen min nå er så full at jeg ikke har rom for å skape bra nok innhold til dere. Jeg er enda i tankeboksen, holder dere oppdatert.

Ukens gjensynsglede:
Fint å se bror Stian igjen etter flere uker uten.

Ukens kollega: 
Hele gjengen på Klokkarhagen burde fått kongens medalje for pågangsmot, Tolmodighet, kreativitet og evne til å gi omsorg! Er en helt fantastisk gjeng som jobber der og jeg er stolt av å være en del av flokken!

Lag den en fin start på uken, god mandagskveld! Godt valg ♥

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.