Skip to content

Uke 37

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Å få god hjelp med ungene av mor på lørdag slik at vi voksne kunne ha en fin dag sammen bare vi ♥

Ukens nedtur:
Jeg har som mål å være positiv til været men på lørdagskvelden var det nesten tragi komisk hvor mye regn vår herre skulle slippe ned. Vi ble søkk våte i beina tross store paraplyer.

Ukens høydepunkt:
Det må være å ha frihelg og fylle den med mye fint. Å ha en dag med mannen i Stavanger MED hotell var digg!

Ukens lunsj:
Lørdag etter toddlerene hadde vi i tradisjon tro lunsj fra bakeren på Nærbø!

Ukens treninger:
Mandag: Morgenløp før jobb.
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri/øvelse av slynge program
Torsdag: Fri/Øving av spinning og slynge programmet
Fredag: Spinn/slynge på Jæren Sportssenter. SÅ kjekt å ha den timen igjen!
Lørdag: Fri
Søndag: Fri

Ukens kjøp:
Ingen. Vi hadde litt tid til shopping i Stavanger på lørdag men jeg fant ingenting.

Ukens omtale:
Etter lørdagens toddler treff ble vi omtalt svært positivt av Arendal på deres nettside. Veldig kjekt å bli lagt merke til og ikke minst få anerkjennelse for viktigheten av jobben vi legger ned. Vi kan dog ikke ta på oss noe heder for at håndballen på Nærbø er landets beste i flere aldersklasser , men at vi skaper samhold og aktivitet i tidlig alder er det ingen tvil om. Målet er jo at alle toddlere skal føle seg tidlig hjemme i Loen slik at overgangen til håndball/fotball/ishockey blir en mykere overgang.

Ukens sportslig arrengement:
Søndag var vi alle 4 + Nathalie på plass i Loen for å se Herrelagets første hjemmekamp for denne sesongen. 1. omgang var veldig bra og veiet opp for en mer rotete og sløvere 2. omgang. Det ble aldri spennende og Nærbø fikk sine poeng.

Ukens humor:
Jeg og Franki var på Erlend Osnes show i Stavangeren på lørdag, veldig morsomt og han hadde mange gode poeng som han fikk frem!

Ukens måltid:
Selv om mor sitt fårikål på søndag var veldig godt må jeg si at flatbiff av hjort på lørdagskvelden overgikk. Jeg og Franki spiste på Bevaremegvel i Stavanger og jeg kan ikke få skryte nok av den maten!

Ukens film: 
Franki var vekke på fredagskvelden og jeg rigget meg til med film på Netflix. Jeg så filmen «The boy in the striped pyjamas». Den var SÅ fin og trist på samme tid, anbefales!

Ukens sang: 
I`m Gonna Be – Post Malone
Dont give Up On Me – Andy Grammer

Ukens dame som imponerer meg: 
Funkygine! Er det en ting den dama ikke kan? Den dansen på lørdag var imponerende og rørende. Samme dag gav hun ut nyheten om lanseringen av eget Funkygine Brød. Bøyer meg i støvet og heier på henne!


Håper du som titter innom har det fint tross at høstværet har kommet for fullt. Jeg har blitt små forkjøla og har startet uken med treningsfri for å prøve å unngå at jeg blir ordentlig forkjøla. Her har det vært jobb og fotballtrening med kidsa. Kvelden har jeg brukt til diverse husarbeid og planlegging av årets julegaver. Det er nå mindre enn 100 dager igjen til jul og jeg gleder meg til alt vi har i vente. Både oktober og november kan gjerne gå fort over for min del – jeg er så mye mer glad i desember ♥

Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.