Skip to content

Uke 38

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Sommervær i september!

Ukens nedtur:
Kommer ikke på noen direkte nedtur.

Ukens høydepunkt:
Å ha helt fri på torsdag. Koble ut jobben jeg elsker, men som likevel er svært krevende, for å kun ha FRI ♥ Jeg fylte fridagen med god tid med ungene, vasket huset, trente, hadde lunsjgjester, var på M44 med ungene på ettermiddagen. FIN fridag!

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp til jobb
Torsdag: Intervall
Fredag: Fri
Lørdag: Løp
Søndag: Fri

Ukens lunsj date:
Torsdag i forrige uke var Solfrid, Rita, Edvin og Tante Siv her på lunsj og for å se her i huset. Veldig koselig å ha dem på besøk og ikke minst se dem igjen. De er familie som bor i Larvik og vi ses naturligvis for sjelden på grunn av avstanden.

Ukens imponerende:
Søndag var det tid for fotball turnering med Felix i Egersund. Endelig skulle jeg få lov til å bli med, jeg har alltid jobbet de andre gangene det har vært turnering. Jeg ble så imponert over innsatsen til hele laget og hvordan de stod på! Særs kjekt å se at Felix storkoser seg og henger med resten av laget selv om han er et år mindre enn sine lagspillere.

Ukens velvære:
Fredag hadde jeg date med frisøren min Reidun Anette og hvilken glede å både se henne igjen og bli fresh igjen på håret. Jeg pysa ut når det kom til å klippe meg. Jeg tror jeg tenker at siden jeg er såpass «gammel» nå er det siste sjanse for meg å ha langt hår. Selv om det ikke trenger å være sånn tenker jeg det nå.

Ukens gjensyn:
Lillebror Espen var innom når Solfrid og Rita var her, det var koselig gjensyn!

Ukens nedtelling: 
Jeg har årlig nedtelling til jul på jobb. Det er i dag kun 92 dager igjen til selveste julaften. Jeg er ikke for pepperkaker og julepynt i butikker før slutten av november men liker å glede meg til ting. Jeg gleder meg alltid til dagene før julaften, særs 1-23 desember, kun for at den tiden føles nesten litt magisk ♥

Ukens antrekk:

Ha en fin mandagskveld og god start på en ny uke!

Beate

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.