Skip to content

Uke 39

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Vi var veldig heldig med været på lørdag. Det var meldt regn og atter regn hele uken men avtok når vi nærmet oss lørdagen. Under hele turen (ca 3,5 t) var det sol og opphold. Da vi satt oss i bilen kom regnet!

Ukens nedtur:
Jeg var på ukeshandling på fredagen og glemte såpass mange ingredienser til 3 retters menyen på lørdagskvelden at jeg måtte tilbake og lete igjen. Trøffelolje, Einebær og rognebærgele.

Ukens høydepunkt:
Kjekt å ha tradisjon med gode venner på lørdagen. I år var det vi som arrangerte og turen gikk til Preikestolen. Etter varm dusj møttes vi her hjemme igjen for 3 retters hvor vi laget hovedretten sammen. Veldig fin dag ♥

Ukens lunsj:
Beste Gro kom innom på fridagen min i forrige uke med blomster OG lunsj. Snakk om å være heldig!

Ukens treninger:
Mandag: Intervall i Parken med Jæren Sportssenter si joggegruppe.
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Løp
Fredag: Fri
Lørdag: Fjelltur til Preikestolen
Søndag: Løp med Catrine

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte 1 julegave i forrige uke som jeg vet mottaker kommer til å bli veldig glad for.

Ukens feiringer:
Vi var i 2 familieselskap og ungene i tilsammen 4 barneselskap i forrige uke.

Ukens kollega:
Jeg var så sikker på at jeg måtte gå dobbelvakt på fredag da det var umulig å finne vikar. Like før jeg skulle til å melde meg til dobbelvakt fikk jeg tak i Andrea som heiv seg rundt for å ta vakten. Ikke bare stiller hun opp ofte men gjør en veldig bra jobb med pasientene ♥

Ukens imponerende: 
Gutta fra Sandes fortsetter å imponere og jeg gleder meg til kvelden finale med 3 nordmenn+brødre på startstreken! Imponerende er nesten ikke et ord som dekker hvor vanvittig dette er!

Ukens sjokkerende: 
Etter Greta Thunberg holdt sin viktige tale om klima nå nylig har det vært skremmende å se hva VOKSNE mennesker er i stand til å skrive i kommentarfelt. At noen er uenige i hennes miljøsyn og at noen ikke deler samme interesse som henne er lovlig. Men å trakke på henne fordi hun er stygg, manipulerende og en dum syns jeg er forkastelig! Vi må holde oss for god til å trykke ned mennesker!

Ukens antrekk:

Håper du har ladet batteriene denne helgen og er klar til en ny uke. God mandagskveld videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.