Skip to content

En ny høstmåned foran oss

Posted in Hverdagsliv

Jeg skal innrømme at oktober og november er 2 måneder jeg syns er noe tyngre enn ellers på året. Det tar litt tid å vende seg til mørket og at det blir stadig kaldere. Men jeg skal gjøre mitt beste for å være positiv til høstmørket og prøve å fylle månedene med noe fint som gjør de mer hyggelige. Her er hva jeg håper at oktober har å by på:

 • Noe mer normal arbeidshverdag
  Jeg liker ikke å være negativ eller klage men jeg kan ikke legge skjul på at vi har hatt og har det fremdeles veldig krevende på jobb. Jeg har troen på at det snart roer seg slik at jobbhverdagen blir noe mer tilnærmet normal. Heldigvis er vi en stor gjeng som står på og står sammen ♥
 • Komme i gang med planlegging av årets pakkekalender
  De som leser bloggen min eller kjenner meg vet hvor glad jeg er i desember. Den måneden ble en favoritt særlig etter at jeg ble mor og da mye på grunn av pakkekalenderen til ungene som er 12 luker hver til ungene. 6 av lukene er gaver og de andre 6 er aktiviteter som vi finner på sammen. I år spurte jeg ungene hvordan de ville ha det og det gledet meg STORT da begge ungene ville ha 5 gaver og 7 aktiviteter. Gleder meg til å komme i gang snart med planleggingen. Og vurderer du det samme: start tidlig å planlegg da slipper det å bli stress og i siste liten opplegg.
 • Fortsette å tenke ut/kjøpe noen julegaver
  Jeg liker å være ferdig med de fleste gaver før desember. Det er for å sleppe kaos i overfylte butikker som ikke er koselig. Desember vil jeg aller helst slippe å dra på shoppingsenter. Jeg har planer om å kjøpe noen til nå i oktober.
 • Feire tusen bursdager
  Oktober er den måneden hvor flest i familien har bursdag. I tillegg har jeg venninner som også har bursdag nå. Kjekk men noe hektisk måned 🙂
 • Støtte Rosa sløyfe aksjonen
  Oktober er måneden for rosa sløyfe og jeg skal vaske bilen på Cirkle K for å vise min støtte. Anbefaler alle til å støtte!
 • Babybesøk og sengemat
  Allerede i morgen skal jeg på besøk til en liten nyfødt og jeg gleder meg ♥ Så ser jeg frem til å treffe min bestevenninnes baby når den melder sin ankomst ♥
 • Gode venner på middag
  Allerede til helgen får vi besøk av gode venner som kommer for mat og hygge, veldig kjekt!
 • Tenne lys og ta med dyna ned i stua
  Dette har jeg allerde startet med og det er en god følelse. Når regnet slår på ruta er det fint å kunne slappe av under dyna på sofaen og tenne lys!
 • Få til en tur på hytta
  Det spørs om det lar seg gjøre men dersom vi får muligheten hadde det vært godt med en rolig helg på hytta.
 • Avslutte årets fotballsesong/starte årets håndballsesong
  Fotballen trener fortsatt og overlapper til håndballen i denne måneden. Kjekt å ha følgt fotballjentene denne sesongen og all skryt til Dan Ivar for bra treninger og engasjement!
 • Rydde inn hagemøbler
  Dette har jeg tenkt i en liten stund at vi må få gjort snart. Skal innrømme at det er liten motivasjon for å pakke ned sommeren men det er en ting som bare må bli gjort.
 • Få truffet flere venninner igjen
  September har vært hektisk og jeg har lyst å ha mer tid til venninner i oktober.
 • Prøve å strukturere treningen slik at motivasjonen ikke daler tross at mørketiden kommer
  Her gjelder det å prøve å lage en plan og følge den tross regnvær, kaldere temperatur ute og mørkere kvelder.
 • Feire Halloween
  Jeg som voksen går ikke halloween men er for å lage en fin ramme for barna. Jeg er ikke for knep versjonen men at de kler seg ut og har det morsomt på den måten syns jeg bare er fint. Å husk: en trenger ikke å være med på kjøpehysteriet. En kan lage pynt/kostyme, ta vare på gammel pynt/kostyme og bruke det en har. Jeg har ofte pyntet ute med høstblader og mose fra skogen.
 • Nyte at skolen tar høstferie
  Selv har jeg ikke høstferie men skal nyte at skolen har ferie. De dager jeg har kveldsvakt eller fri kan en i det minste slippe vekkeklokken og nyte rolig morgen. Jeg heier på lekser ellers i året men er ikke lei meg for at det ikke er lekser i høstferien ♥
 • Unne meg hudpleie
  Dette er lenge siden jeg har prioritert og nå skal jeg snart få bestilt time hos min søster Lene på Vital Forus.

Ha en fin tirsdagskveld videre!

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.