Skip to content

Riktig med en bloggpause

Posted in Hverdagsliv, and Tanker og meninger

Det er på tide å innse at når en ikke klarer å lage innhold til bloggen så må en ta noen grep. All min tid og overskudd går til jobb og familien min om dagen. Jeg synes ikke at dere skal klikke dere inn her for ingenting, da er det bedre at jeg sier i fra om at det vil bli stille her inne en stund fremover.

Familien og arbeid kommer før interessert og hobbyer, slik som denne bloggen. Jeg har ikke lyst til å legge ned bloggen, derfor prøver jeg med en bloggpause i første omgang. For å skrive blogg må du ha overskudd, være motivert, ha tid til å lage innhold og ikke minst være kreativ. Jeg tror og håper dere forstår min avgjørelse.

Hvor lenge vil bloggpause vare?

Det vet jeg ikke. Om den er i 1 uke, 1 måned eller lenger, det må jeg nesten finne ut mens tiden går. Det som er sikkert er at jeg skal gi en lyd fra meg så raskt bloggpause er opphevet og jeg forhåpentligvis kan skape noe mer interessant og kjekt innhold til dere.

På gjensyn!

Klem Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.