Skip to content

Hvor lenge skal denne bloggpause egentlig vare?

Posted in Hverdagsliv

6 oktober var forrige gang jeg postet et innlegg her. Da kom beskjeden om at jeg trengte en pause med uviss varighet for å hente meg inn og ikke minst bruke mine krefter på det viktigaste i livet. I forkant av 6 oktober hadde jeg følt meg både svært stresset (negativt stress), trøtt, lite overskudd og at jeg slet med dårlig samvittighet for å ikke strekke til for meg selv og mine. Det var helt riktig og gire ned flere hakk og det ble spekulasjoner om hva som var årsaken.

Hadde jeg møtt veggen? Var jeg rett å overarbeidet? Da jeg ble sykemeldt i 4 uker ble det enda mer spekulasjoner om hva som låg bak. Gikk jeg gjennom samlivsbrudd, var jeg blitt gravid eller var det den store veggen som hadde tatt meg.

Det viste seg å være en liten baby inni magen som slo meg helt ut! De av dere som leser bloggen min har nok allerede fått det med seg men det blir unaturlig å ikke skrive det. SÅ ja, vi venter barn ♥ og det har slått meg helt ut! Det skal sies at jeg var sliten og ikke på + siden i forkant av graviditeten. Det skyldes et langt år med husbygging og mye stress på arbeid, så da jeg skulle bli en rugemaskin i tillegg ble det for mye for denne kroppen rett å slett.

Jeg ble fullt sykemeldt i 4 uker og sov nesten døgnet rundt. Etter de 4 ukene begynte jeg på jobb igjen og selv om jeg er mindre trett og har noe mer overskudd, er det ikke mye igjen etter full jobb og familien min. Jeg sover når jeg kan og merker at jeg tåler lite før jeg blir sliten/trøtt.

Denne bloggen har derfor ikke vært i tankene før i dag. I dag har jeg sovet det meste av dagen og nå i kveld fikk jeg et spontant innfall at jeg ville oppdatere her. Jeg synes det er veldig kjekt å høre at det er flere av dere som savner bloggen min, det setter jeg stor pris på!

Selv om jeg ikke har oppdatert bloggen på flere måneder ser jeg nå i kveld at det har vært mye aktivitet inne her og det er kjekt. Det er flest mennesker som søker opp mine oppskrifter eller som titter innom muligens i håp om at denne blogg tørken snart er over.

Hvordan bloggen blir fremover det kan jeg ikke si. Jeg prioriterer familien og jobben min først ved siden av å ruge på heltid da ♥

Så ville bare si hei og forklare den evig lange pausen. Satser på at jeg oppdaterer snart igjen ♥

GOD mandagskveld videre!

Beate

 

6 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Godt å høre fra deg kjære ❤️😍

  10. februar 2020
  |Reply
  • Kjekt du syns og kjekt du les! 🙂

   12. februar 2020
   |Reply
 2. Karin
  Karin

  Så kjekt å lesa igjen,Beate 😍

  10. februar 2020
  |Reply
  • Kjekt du syns og kjekt du les ! 🙂

   12. februar 2020
   |Reply
   • Maria
    Maria

    Veldig kjekt med ett innlegg igjen😊 Gratulera så mye i tillegg!😊

    12. februar 2020
    |Reply
    • Tusen takk! Kjekt du enda følger bloggen! 🙂 Klem

     13. februar 2020
     |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.