Skip to content

Lufet kameraet mitt for første gang på flere måneder

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Da jeg skulle oppdatere bloggen igjen fant jeg raskt ut at det er flere måneder siden jeg har tatt bilder av meg selv. Faktisk så har jeg generelt tatt mindre bilder enn hva jeg pleier og det må jeg prøve å gjøre noe med. Uansett. I dag møtte jeg gode Rita og spurte om hun ikke kunne ta noen bilder av meg sånn kjapt. Vi brukte vell kanskje 10 sekunder på det så vi er hverken fotomodell eller fotograf men akkurat slik jeg ønsker å ha det.

Jeg legger godt på meg og gravidmagen er veldig godt synlig. Jeg får allerede kommentarer på hvor høyt oppe magen min er og ja, den er både høy og stor allerede. Antrekket jeg gikk for i dag er nok de klærne jeg har gått mest med de siste månedene: sort kjole og lang dressjakke over. Jeg har kjøpt lite gravidklær og prøver heller å bruke de klærne jeg har hjemme i skapet som enda passer. Unntaket er klart bukser, her måtte jeg raskt gå over til gravidbukser.

Uansett: Her kommer noen bilder fra hvordan jeg har vokst siden forrige gang det ble postet bilder av meg her inne ♥


Veldig hyggelig at dere setter pris på at det kommer litt lyd fra meg igjen. Som sagt er jeg usikker på hvor ofte og hvor variert innhold jeg kommer til å klare å produsere her inne fremover. Jeg kommer til å ta det som det kommer og styre det etter mitt overskudd.

I dag har jeg hatt en veldig fin onsdag. Jeg sov frem til 11.30, faktisk problem med å våkne tross jeg la meg kl 22.00 i går kveld. SÅ ja jeg er mye trøtt. Jeg møtte Rita for en rask lunsj på Bryne som var en evighet siden sist. Jeg har virkelig nedprioritert all tid til lunsjdater for å bruke overskuddet mitt her hjemme og på jobb. Så det var veldig fint å få til en etterlengtet lunsj med henne i dag ♥ Etter lunsj dro jeg på jobb og har vært der frem til vakten sluttet 22.15. Alt i alt en veldig fin onsdag!

Nå skal jeg lukke igjen macen og legge meg. Håper du har hatt en fin onsdag. God natt ♥

Beate

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Du e så fine atta😊 Veldig kjekt med bilder😊

  12. februar 2020
  |Reply
  • Tusen takk snille deg Maria 🙂

   13. februar 2020
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.