Skip to content

Mitt svangerskap og det som mange lurer på

Posted in Hverdagsliv, and Tanker og meninger

Jeg får endel spørsmål og tenkte at det var kjekt å samle det opp i et eget innlegg. Så dersom du ikke er interessert i alt som har med graviditet og gjøre kan du klikke deg bort fra bloggen min nå. Til de av dere som skulle være interesserte: les gjerne videre ♥

 • Hvor langt er du på veg? 
  I dette svangerskapet har jeg syns det har vært svært lite relevant og tenker lite over det. Jeg tror dette har med lite overskudd å gjøre, men også det at jeg ikke ønsker at gravide skal sammenliknes med hverandre. Hver kropp og hvert svangerskap er så ulikt og det er dumt at det er fokus på hvor stor/liten eller hvilken form magen/kroppen har. Det jeg setter aller mest pris på er når jeg møter folk som spør: Hvordan går det med deg?. Det betyr så mye!
 • Når er termin?
  Vi har termin i mai måned.
 • Hvilket kjønn venter dere?
  Det vet vi ikke og skal ikke vite heller. Det er et helt bevisst valg og jeg er veldig glad for at vi valgte det denne gangen.
 • Hvordan er formen?
  Jeg har vært og er fortsatt veldig trøtt. Preges av lite overskudd. Bruker det meste av kreftene mine til å være mamma, sykepleier og litt kone/husmor.
 • Hvordan er det å trene nå som du er gravid?
  I dette svangerskapet har alt vært anderledes! I mine tidligere svangerskap har jeg vært veldig sprek og kunnet trent langt ut i svangerskapet. Mot slutten var det selvfølgelig med tilpasninger o.l. I dette svangerskapet har jeg hatt det helt motsatt. Å jogge måtte jeg kutte ut relativt raskt. Jeg har likevel klart å bevare slyngetrening og gåturer i en liten grad. Skriver i liten grad fordi jeg helst skulle ønske jeg hadde mer overskudd og gjorde det oftere men det har ikke vært slikt. Jeg har ingen problem med å akseptere det og sliter hverken med dårlig samvittighet eller en indre uro over det. Men et savn og lengsel etter en lang løpetur, det har jeg ♥
 • Hvilket kjønn håper du på?
  Her er jeg helt avslappet og rolig. Det spiller ingen rolle, håper bare alt går bra helt ut med lille!
 • Har dere bestemt dere for navn?
  Nei det har vi ikke.
 • Hvordan går det på jobb som gravid?
  Jeg har inntil nylig håndtert å gå 100 % på jobb fordi jeg har en fantastisk arbeidsplass. Veldig tidlig fikk jeg mye tilrettelegging og jeg har verdens beste kolleger som har mye omsorg og legger veldig bra tilrette for meg. Kunne ikke vært heldigere! Jeg har nylig blitt 20 % sykemeldt for å ha en dag i uken til å hente meg inn, og det har fungert veldig godt! Særlig å gå dagvakt etter en kveldsvakt, det er nesten umenneskelig for meg nå. All cred til Klokkarhagen og ikke minst min sjef Tove som gjør en fantastisk jobb for å holde meg i jobb ♥
 • Gleder barna seg til å få nytt søsken?
  Helt klart ja! ♥

God mandagskveld!

Beate

6 Comments

 1. Mari
  Mari

  Så koselig med en liten gravid oppdatering😊 så jilt å vente på et lite nurk♥️

  2. mars 2020
  |Reply
 2. Valborg
  Valborg

  så gildt å lesa på bloggen din igjen Beate!😍 lykke te med siste del av svangerskapet❤️

  2. mars 2020
  |Reply
  • Tusen takk vennen, klem 🙂

   22. mars 2020
   |Reply
 3. Karin
  Karin

  😍

  3. mars 2020
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.