Skip to content

Velkommen til den aller første vår måneden

Posted in Hverdagsliv

Jeg har savnet å skrive disse innleggene. De får meg automatisk til å stoppe opp og reflektere over alt jeg kan være takknemlig for, og ikke minst alt å se frem til. Så her kommer et innlegg hva jeg håper Mars har å by på ♥

 • Vår
  Jeg tenker automatisk på vår når jeg skriver eller leser mars. Mars er den første vår måneden og det gjør meg så glad. Lysere ettermiddager og kvelder, mildere vær selv om vinteren ikke har vært noe særlig kald gleder det meg. Forhåpentligvis mer sol/oppholdsvær enn alt regnet vi har hatt den siste tiden. Noe av det fineste med våren må være lukten ute, vår blomster som spirer i grøftekanten, mennesker generelt er mer smilende og positive og at vi går mot sommer. Våren er virkelig fin!
 • Show med gode venner
  Til jul gav jeg show i Stavanger til mannen sammen med gode venner, det gleder jeg meg virkelig til!
 • Forening
  Gro er vert i mars måned og det blir fint å samles igjen ♥
 • Markere 1 års dag
  1 mars har vi bodd her i 1 helt år! Det har gått så utrolig fort og vi har det så godt her hjemme. Dette må selvfølgelig markers, alt som feires kan må feires spør du meg!
 • Kikke på babyutstyr
  Vi har noe utstyr fra tidligere men dessverre ikke alt vi trenger. Det vi må ha nytt/kjøpe brukt er vogn og bilstol i første omgang. Jeg var veldig fornøyd med vognen vi kjøpte til Lykke for 10 år siden men den var veldig slitt og små rusten etter Felix og ble kastet. Vi får se hvilken vogn vi ender opp på denne gangen.
 • Telle ned til påsken
  Påsken er sein i år og da kan en bruke hele mars på å glede seg / telle ned til velfortjent påskeferie dersom det gjelder deg. Jeg jobber til og med skjærtorsdag og får 3 dager på hytten før jeg må hjem å jobbe 2.påskedag. De 3 dagene på hytten gleder jeg meg veldig mye til. Det som slår meg er: pinnekjøtt, late dager i comfy klær, påskeegg jakt, mye tid sammen med barna ♥
 • Hyttetur
  Det ser ut til at vi får til å reise opp på hytta en av helgene i mars. Det er enten jobb, lørdagstoddlerne eller idrett for barna som gjør at vi ikke har så mange helger til å reise opp. Men en av helgene i mars ser helt ledige ut og jeg håper vi tar turen. En forsmak på påsken!
 • Langrennski tur igjen
  Felix fikk ski til bursdagen i januar og har spurt oss siden. Lykke fikk nye ski i går. Da var det kjekt å kunne ta opp til Stavtjørn i dag for å gå en liten runde med langrenn. Været var ikke 10/10 men helt brukbart. Ungene fikk en helt topp opplevelse og det er tross alt det viktigeste ♥
 • Klargjør bilen for salg
  Vi vurderer å bytte ut bilen. Den vi har er veldig gammel og begynner å koste oss mye. Nå er den EU godkjendt for uten om at vi må skifte en del. Så tenker at vi må få orden på den og startet å klargjøre den for salg/innbytte.
 • Planlegge uteområdet
  Mars betyr vår og denne våren / sommeren skal vi rydde opp uteområdet og gjør det litt mer ferdig. Plen står øverst på ønskelisten deretter et gjerde som kan ramme inn litt mer.
 • Rydde garasjen
  Dersom vi kjøper oss ny bil er det uaktuelt at den ikke skal få garasjeplass. Det vil derfor være en god motivasjon til å rydde opp i garasjen å få enda mer system der.
 • Fortsette å lytte til kroppen
  Jeg er fortsatt mye trøtt og har lite overskudd. Jeg er mamma, sykepleier og sovende rugemaskin føler jeg. Så trening, det meste av husarbeid, sosialt, lunsj dater og alt ellers er satt litt på vent for å prioritere riktig. Jeg lager lite planer og har derfor mye tid til å hente meg inn når jeg har fri eller jobber kveldsvakter.
 • Ha mine siste slyngetimer for en stund
  Jeg har beholdt min slyngetime hver tirsdag og er glad for det. Selvsagt ikke klart å kjøre på normalt vis på lenge men tilpasset det til min kropp og helse nå som jeg er gravid. Jeg stortrives med både treningsformen, jobben og gjengen som kommer på mine timer. Det er derimot tyngre og jeg merker at kroppen snart skal ta en pause fra rollen som instruktør. Jeg har derfor bestemt meg for å ha slynge i 2 uker til før jeg gir stafettpinnen videre til Rebecca som skal ta over mens jeg er borte. Hvor lenge jeg er borte fra instruktør jobben min det er jeg veldig usikker på og tar litt som det kommer. Det vil bli uvanlig i starten å ikke være på Jæren Sportssenter hver tirsdag men alt til sin tid og situasjon ♥

Håper helgen din har vært fin og at du nå er opplagt til en ny uke i morgen. Det er mars og offisielt vår, det må nytes!

Beate

 

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Så kjekt med slike oppdateringer😍 syns du er god som holder på med slyngetimer så lenge som du gjør😊 Håper du får en fin mars❤

  1. mars 2020
  |Reply
  • Tusen takk Maria, så hyggelig å høre. Er veldig glad i rollen min som instruktør og kunne nok holdt ut lenger også men er noe med å la medlemmene våre få et bra nok tilbud og da føler eg at en annen instruktør vil klare det bedre enn at jeg holder ut bare for å holde ut. Ha en fin mars du og kjære 🙂

   2. mars 2020
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.