Skip to content

Da starter permisjonen min

Posted in Hverdagsliv, and Ukategorisert

Da dere har denne sykepleieren stemplet ut for siste gang dette året og det føles veldig godt! Da jeg våknet i dag tidlig fikk jeg følgende oppmuntring av min 9 åring hjemme: «Nå mamma må du nyte din siste dag og ikke tenke at du må gjøre så mye på jobb i dag. Du har vært flink til å gå på jobb helt til rett før fødselen.» Det var veldig fint og ikke minst motiverende å få høre ♥

I fare for å gjenta meg selv har det meste vært tyngre i dette svangerskapet og jeg ser nå frem til å legge jobb vekk for en god stund og bare ruge, være mamma, være kone og samle krefter til keisersnittet.

Jeg kommer helt klart til å savne jobb og kollegaene mine, men det skal bli veldig fint å gå inn i bobla som småbarns mors igjen også. Tenk at vi snart får møte vår lille som vi venter så spent på å møte. Ekstra spennende denne gangen er også kjønnet som vi ikke aner. Slik det ser ut nå med smittetallene i Rogaland har SUS åpnet opp for at partner kan delta på planlagt keisersnitt likevel og det gjør meg veldig takknemlig og glad om de retningslinjer fortsatt står når det er vår tur. Kjenner at jeg er glad og lettet men klarer ikke helt å slappe helt av enda med tanke på det da alt med denne Corona situasjonen er uforutsigbart. Øker smittetallene igjen i Rogaland kan de bli nødt for å stramme inn igjen. La oss alle håpe at situasjonen holder seg stabil og at folket fortsetter den nødvendige dugnaden ♥

Men ja, nå starter permisjonslivet! Jeg skal ha permisjon fra min stilling i hele 2 år og det skal bli veldig godt. Jeg kommer til å ta ekstravakter neste år men kjenner på en indre ro over at jeg skal være lenge hjemme denne gangen. Vi er heldige i Norge som har slike gode permisjons ordninger. Dette blir også min aller siste permisjon og skal derfor nytes ekstra!

Ønsker deg som leser en fin torsdag videre og ikke minst god langhelg for alle som har det! Vi skrives igjen i morgen ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.