Skip to content

Elsker jobben min, likevel veldig klar for å snart starte permisjon!

Posted in Hverdagsliv

Det har vært litt stille igjen her på bloggen og det har ingen spesiell grunn. Hverdagen er fullstappet og jeg prøver etter beste evne å porsjonere kreftene mine etter de behov jeg syns eg viktigaste. Jeg har hatt min siste arbeidshelg på en stund og jeg måtte be June på jobb om å ta et bilde av meg selv. Har måttet gått opp noen størrelser i arbeidsuniform på jobb og ville dokumentere det slik en har noe å se tilbake til. Er tross alt min siste graviditet og en av mine siste ganger med stor mage i uniform.

I morgen har jeg min siste kveldsvakt i avdelingen og deretter har jeg 5 kontordager igjen før jeg offisielt starter min permisjon. Jeg skal innrømme at nå mot slutten teller jeg ned antall vakter fordi det naturligvis er mer krevende å være i jobb nå mot slutten. Jeg sover forferdelig dårlig og merker mye nedpress fra babyen inni her som gjør det tyngre å være i jobb. Det å ha hjemmeskole for 4.klassingen i hus og aktivisere en 6 åring fører til ingen hviletid på dagtid og at jeg naturligvis tappes enda litt mer for overskudd.

Jeg ser likevel positivt på mine siste vakter og er utrolig heldig som jobber med kun fantastiske mennesker som gledelig sender meg hjem litt tidligere på kveldsvakter f.eks av ren omsorg for meg ♥ Jeg har fått helt fantastisk tilrettelegging på min arbeidsplass og det har vært avgjørende for at jeg har stått i jobb helt ut dette svangerskapet som har vært helt annerledes fra de andre to.

Å være sykepleier er jeg så stolt av å være og jeg virkelig elsker jobben min! Likevel innrømmer jeg at det skal nå bli godt å ruge på fulltid før jeg skal gjennom både keisersnitt og en barseltid med 3. barnet. Jeg ser nå frem til å legge jobb til side for en periode og fokusere på hvile, ro og få orden her hjemme før den lille kommer.

Jeg skal ha 2 år permisjon fra min stilling men kommer til å gå ekstravakter før den tid. Kjenner jeg meg selv riktig kommer jeg til å bli veldig klar for å komme tilbake til litt jobb igjen allerede neste år ♥

Så ja, det var en liten oppdatering fra meg. Dagene går med til å være mamma for de 2 hjemme, være sykepleier og gjøre litt husarbeid inni mellom. Prøver å gå en liten tur hver dag men det har jeg flere ganger ikke overskudd til nå i det siste. Men jeg prøver så godt jeg kan å få hverdagen til å gå sammen og er flink til å prioritere hva som er viktig kontra det som er mindre viktig. Alt til sin tid ♥

Jeg har mange kreative ideer jeg ville satt til liv, flere prosjekt jeg ville startet på her hjemme, mange telefonsamtaler jeg skulle ha tatt og mye jeg ville fått ut av dagene sammenliknet med hva som faktisk blir gjort. Men ja, alt til sin tid ♥

Ha en fin tirsdags kveld!

Beate

2 Comments

 1. Karin
  Karin

  Glede meg allerede t du komme tebake 💖
  Nyyt permisjonen!
  Klem 🙂

  23. april 2020
  |Reply
  • Tusen takk Karin! 🙂 Klem

   26. april 2020
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.