Skip to content

Kjære April – la våren komme tilbake med deg

Posted in Hverdagsliv

April har startet med hardt vær! Vind, kaldt, snø, hagl og mye regn! La oss håpe at April har fint vær også å by på, vi kan trenge det litt ekstra nå som hverdagen er preget av alt annet enn normalitet. Selv om vi har rukket å komme til 3 april slenger jeg ved et innlegg hva jeg håper denne måneden skal ha å by på. Here we go:

 • Gjøre stas på 25 åringen!
  I dag fylle en fin fyr året, nemlig min bror Stian. Han er en stor del av vår familie og vi savner han stort for tiden. Felix på 6 år sa nylig: Når Corona er ferdig skal Stian få komme på besøk igjen og da skal vi feire med Taco og slåsskamp ♥ Han er en veldig tilstedet både onkel og bror og stiller alltid opp. Jeg og ungene har derfor tenkt å gjøre stas på han i dag! På avstand vell å merke.
 • Hente vogna vår
  Jeg gleder meg til å hente den og teste den ut. Valget falt på Emmaljunga nxt 90 og jeg gleder meg til å teste den ut. Vi har kjøpt den inne på Babycare Kvadrat og jeg er veldig imponert av både servicen og kunnskapen.
 • Selge / få den nye bilen vår
  Vi har lagt ut bilen vår for salg på Finn.no og håper at den kan komme til nytte hos enn annen familie. Vi er i hvertfall klar for ny bil! Da vi prøvekjørte bil i går gikk det opp for meg at forrige gang vi kjøpte bil var jeg også høygravid, det er allerede 10 år siden.
 • Rydde garasjen
  Nå som ny bil er på veg må vi få ryddet garasjen. Dette punktet aner jeg ikke hvor mange ganger vi/jeg har utsatt, men det er vell bare menneskelig!
 • Prøve å være positiv og holde motet oppe i en anderledes hverdag
  Selv om jeg har dager hvor jeg får noen innfall av negativitet prøver jeg å ikke gi dem for mye plass. Jeg klarer stort sett å være positiv og tålmodig. Jeg klarer stort sett å tenke fornuftig og at alt vil bli bra igjen en dag. Tiden vi er inne i har også ført til mye mer tid sammen sammenliknet med før. Vi har vell aldri spilt så mye spill og kort som vi gjør nå.
 • Nyte dager med fint vær til turer ute
  Vi forsøker å ha en luftetur til dagen. Stort sett klarer vi det med mindre været er helt ute å kjører. Frisk luft og fysisk aktivitet er et must i denne hverdagen og anbefales til alle.
 • Gjøre påsken til en fin tid
  Vi har feiret påsken på hytta de siste 10 åra og det er selvfølgelig rart å ikke kunne gjøre det i år. Men jeg er stor tilhenger av hytte restriksjonen nettopp av den grunn at vi må belaste helsetilbudet hvor vi bor ikke overkjøre andre kommuner. Så vi er innstilt på å gjøre det beste utav det og lage påsken hjemme til en fin påske!
 • Prøve å få meg en oversikt over hva jeg mangler før vi får smått i hus
  Jeg er avslappet og rolig i forhold til dette. Likevel vil jeg nok i løpet av april kjenne på et behov for å skaffe meg en slags oversikt over hva jeg har/mangler for å forberede meg til babyen kommer.
 • Gjøre siste innspurt på jobb før velfortjent permisjon
  Det er motiverende og godt å få være i jobb. Jeg kjenner jeg gjør nytten og det er godt å kjenne på. Jeg har knappe 15 vakter igjen før permisjon starter og de har jeg planer om å bruke flittig slik jeg blir a jour med mitt og kan ta velfortjent permisjon.
 • Være innstilt på at hjemmeskole og hjemme barnehage blir utvidet
  Jeg er en av de som håper de ikke åpner opp igjen etter påsken fordi jeg tror det er for tidlig. Jeg har så inderlig ikke lyst til at alle ukene vi nå har vært nøye skal være forgjeves ved at samfunnet fungerer normalt igjen og vi får en pandemi oppsving som kunne vært unngått.
 • Innse at sosiale sammenkomster mest sannsynlig ikke blir noe av
  Vi har 2 ulike 40 års dager, skulle vært på hotell med et vennepar og en sosial sammenkomst med jobb. Dessverre ryker nok alle planene og det er bare slik det må være med tanke på at liv og helse til folket må komme først.
 • Hvile når jeg kan
  Jeg prøver å være flink til å hvile når muligheten byr seg. I dette svangerskapet har jeg hatt store behov for å hvile i mellom slagene og har for lenge akseptert at slik er det bare nå. Takk gud for at jeg har relativt store barn som forstår situasjonen og en fantastisk mann som støtter meg ♥

SÅ kjære April – selv om du er anderledes med tanke på hvordan hverdagen er for oss alle nå – du vil forhåpentligvis gi oss mye å være takknemlig for og!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.