Skip to content

Ny favoritt krok hjemme

Posted in Husbygging, and Interiør

Her kommer endelig litt interiør/hus relatert innhold på bloggen noe jeg vet flere av dere ønsker mer av. Mellom stuen og kjøkkenet har vi dette området som viser på bilde over i tillegg til vår flotte romdeler som jeg har vist bilder av før. Etter vi fikk i stand dette området har det helt klart blitt min nye favoritt plass i huset. Vi sitter mye i desse stolene og det er et veldig koselig sted å slappe av.

Stolene er fra Bolia, de er vi veldig fornøyde med! Bordet er fra Designbutikken på Bryne. Teppet er fra Jotex. Rammene er fra Rusta. Posterene er fra diverse ulike nettbutikker. Gardin fra dyktige Fargerike Halvorsen på Varhaug.

Her tilbringer vi mye tid, spesielt etter Corona ble en del av hverdagen og vi er usedvanlig mye hjemme. Hørte nylig på nyhetene at nordmenn hadde en stor økning i oppussing og innkjøp av interiørartikler i desse dager, noe jeg forstår veldig godt! Nå som vi er mer hjemme en noen gang er det viktig å ha det koselig å lunt rundt oss.

Håper helgen deres har vært fint og at alle forsøker å gjøre det beste utav hverdagen slik den er nå. Ta vare på hverandre ♥

Beate

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.