Skip to content

Uke 14

Posted in Hverdagsliv

Nå er det lenge siden jeg publiserte forrige «uken som gikk» innlegg. Vet ikke hvor intressant dette vil bli, hverdagen er i stor grad preget av Corona på alle vis. Men jeg gjør et forsøk.

Ukens opptur:
I forrige uke hadde jeg en veldig fin balanse mellom jobb, hvile og hjemmesituasjonen. Det ble hverken for mye eller for lite av noe som gjorde at jeg følte meg ganske ok til meg å være. Liten opptur at vi startet påskefri på fredag fra hjemmeskolen. Jeg er absolutt for hjemmeskolen og alt det der men skal innrømme at en uke uten nå blir godt ♥

Ukens nedtur:
Etter mange solrike dager i slutten av mars skal jeg innrømme at jeg ble noe skuffet over hagl/sludd og litt snø da april kom. Det gikk heldigvis raskt over!

Ukens håp:
Forrige uke og denne uken går jeg å håper på at regjeringen skal vedlikeholde de tiltakene som er iverksatt. Skulle de åpne skoler/barnehager igjen er jeg faktisk usikker om jeg som mor er villig til å sende ungene avgårde. Min mening er absolutt at den jobben vi har lagt ned må fortsette ellers vil mye av det føles forgjeves er jeg redd. Jeg håper derfor på strenge tiltak videre fordi jeg tror vi vil ha igjen for det.

Ukens kjøp:
Vi kjøpte ny bil i forrige uke!

Ukens bursdag:
Stian fylte 25 år på fredag og vi overrasket han med ny Lee bukse og sjokoladekake til stor takknemlighet!

Ukens tur:
Vi forsøker å komme oss ut daglig på tur. Om det enten er for en liten tur eller en noe lengre. Det er helt avgjørende med frisk luft og bevegelse nå som vi er så mye inne. Den turen som ble den beste var søndagsturen vår tur retur Obrestad – Hå gamle Prestegård.

Ukens serie:
Homeland, Killing Eye og Grey`s er de jeg har crush på nå.

Ukens tidsfordriv: 
Foruten om at det blir unødvendig mye surfing på det store nett er det kortstokk som det går mest i her hjemme. Vi spiller idioten og 2 ulike kabaler flere ganger om dagen til stor glede for både meg og barna.

Ukens avlysning:
Vi har alle planer i desse tider som blir avlyst på rekke og rad av de riktige grunnene. Lørdag i forrige uke skulle vi og et vennepar vært i Stavanger på hygge og hotellovernatting. Selv om det er kjedelig å avlyse alt av planer så føles det viktig og riktig å ta denne dugnaden på dypeste alvor ♥

Ukens gravidstatus: 
Jeg er i siste del og det merkes. Jeg hadde legetime i ukens om gikk og alt ser fint ut med både meg og babyen. Jeg er helt avhengig av støttestrømper og bbhugme puta mi! Jeg kan nesten ikke forstå hvordan jeg klarte meg gjennom mine 2 tidligere svangerskap uten den puta. Jeg tenker mer på navnevalg og at det nærmer seg fødsel.

Ukens cravings: 
Det har lenge vært brunost, noe som jeg fortsatt craver. I tillegg prøver jeg å spise gulrot, pære eller appelsin når jeg blir fysen på noe godt. Iskrem som jeg elsker over alt på jord har jeg absolutt ikke hatt lyst på i dette svangerskapet, noe som er svært ulikt meg.

Ukens positive ved å være så mye hjemme: 
En rydder, organiserer og kvitter seg med ting. Det regner jeg med gjelder flere enn meg? Forrige uke gav vi bort en bilstol + base som både er utgått modell og såpass «stør» i feste at vi ikke vil bruke den. Ellers har Lykke hjulpet meg å rydde/vaske/organisere i enkelte kjøkkenskuffer. Vi har kvittet oss med en babyseng som var ødelagt i bunnen. Jeg merker også at det å ha det rent og ryddig rundt oss er ekstra viktig nå som vi er så mye hjemme ♥

Ukens «gled andre»: 
Da vi laga en hel sjokoladekake på fredag til Stian fant vi raskt ut at vi ikke trengte hele den kun fordelt på oss og Stian. Vi valgte derfor ut hvert vår hus som vi skulle reise til med nystekt kake.


Håper ukens deres startet bra tross at hverdagen muligens er anderledes for de aller fleste av oss. Jeg startet uken med jobb i dag og hadde en fin og effektiv dag. Ettermiddagen har gått med til middag, kortspill og rydding i kjelleren med ungene. Vi var så heldige å få en tralle som utkledningsklær kan henge på fra en barnehage. Den har vi i dag fått tatt i bruk og ryddet i all rotet som er nede i kista med det rare i. Å kle seg ut er uten tvil en av de mest populære lekene som blir lekt når vi har besøk så en kan trygt si at vi gleder oss til besøk igjen ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.