Skip to content

Kjøleskapsgrøt

Posted in Kosthold

Jeg har tidligere prøvd meg på ulike kjøleskapsgrøt uten at det har gitt en veldig mersmak. Det har liksom manglet noe som gjør at jeg ikke har blitt helt overbevist. I tillegg har jeg i mange år hatt min favoritt frokost som består av Vanilje Yogurt og Berit Norstrand sin Granola, går aldri lei! Frokost for meg må være noe som går raskt å lage og er næringsrik.

Vi bruker endel av Tine sin Vaniljemelk og kom derfor over en litt annen vri på kjøleskapsgrøt som stod på melkekartongen. Jeg har nå prøvd den to morgener på rad og kan virkelig si at jeg jeg er overbevist. Om den danker ut min faste frokost hver dag vet jeg ikke men jeg kommer definitivt til å bruke den fremover – veldig god på smak, konsistens og ikke minst veldig næringsrik.

Her kommer oppskriften dersom du vil prøve deg:

  • 1,5 dl havregryn
  • 1 ss Chiafrø
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss vanilje yogurt
  • 2 dl Tine Vaniljemelk

Rør alt sammen i en boks eller en krukke som blir tett. La stå i kjøleskapet over natten og når du våkner dagen etterpå har du en fiks ferdig frokost som kan nytes umiddelbart!

Kan gjerne toppes med alt du kan tenke deg av bær eller annen toppings. Jeg hadde ingen av delene i hus og den ble derfor så enkel som dette. Smaker virkelig godt! Å best av alt, du får alle ingrediensene på vanlig dagligvare butikk.


Håper du nyter finværet og langhelgen. Vi skrives plutselig. Klem

Beate

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.