Skip to content

Mai – årets store favoritt måned!

Posted in Hverdagsliv

Utenom å være både bursdag, fint vær og 17 mai for å nevne noe så er mai min favoritt måned på så mange måter. Den har ofte fint vær som gjør at energi og humør til folk flest øker. Det er lyse lange kvelder og en perfekt forsmak på sommeren spør du meg. Her kommer en liste over hva jeg håper årets mai skal bringe med seg:

 • Få møte vårt 3 barn
  I år blir dette helt klart vårt store høydepunkt, at vi endelig skal få møte lille inni magen i løpet av mai ♥ Corona situasjonen gjør det dog ekstra spesielt både før, under og etter fødsel men det får vi gjort så lite med. Det viktigaste er uten tvil at vi 4 som snart skal bli 5 får være mye sammen med lille ♥
 • Starte permisjon
  Jeg avsluttet april med å ha siste vakt og har ingen vakter i mai. Jeg vil uten tvil savne mine kollegaer, plassen, menneskene som bor der, pårørende og det å være sykepleier, men er moden for permisjon nå kjenner jeg! I går da jeg stemplet ut var det en veldig god følelse!
 • Feire bursdag
  30 mai er min bursdag og selv om jeg ikke kan ha en normal bursdag med full jenteskravel rundt spisebordet mitt så må jeg finne på en form for feiring likevel. Bursdag må markeres i mine øyner!
 • Feire bryllupsdag
  4 mai er dagen vår og vi feirer 7 års bryllupsdag ♥
 • Få i hus alt vi trenger til lille kommer
  Noe har jeg nede kjelleren som jeg må hente frem / vaske opp. Andre ting må jeg ut på butikken for å kjøpe inn. Satser på jeg får litt mer overskudd til dette nå som permisjonen har startet og jeg ikke bruker så mye krefter på jobb.
 • Vende meg til ny bil
  Foreløpig har jeg kjørt den gamle til jobb og Franki hatt den nye. Bilen er nå solgt og jeg må derfor vende meg til den nye. Syns det er uvant med automat bil og kvir meg litt skal jeg innrømme.
 • Starte nytt scrapbooking prosjekt
  Dersom jeg får overskudd og lysten når permisjonen starter skal jeg starte på en album til gode Felix som jeg har utsatt i alt for mange år.
 • Feire en anderledes 17 mai
  Det blir nok ingen tog og lek i Loen men 17 mai blir det. SÅ på en eller annen måte må det markers og det må vi sørge for blir en fin dag.
 • Prøve å være mye ute
  Mai har ofte mye bra vær med seg og jeg satser på å bruke uteområdet vårt mye. Hagemøblene er i hvertfall satt ut og første middag ute er unnagjort for en stund siden.
 • Starte på hage? 
  Dette ser vi alle frem til. Å få en grønn flekk som vi kan løpe barbeint på og kjenne lukten av nyklipt gress. Det blir fint å få hage forhåpentligvis denne våren/sommeren. Heldigvis har vi svært stor og god terrasse i mellomtiden så vi kan absolutt ikke klage.
 • Gå tur med venninner igjen
  Jeg savner mine venninner sånn! Jeg har hatt null kontakt for å være helt på den sikre siden både fordi jeg er sykepleier og høygravid. Nå som jeg ikke skal jobbe mer har jeg lyst å møte venninner for å gå tur med naturlig avstand så klart.
 • Pakke fødebagen
  Dette har jeg vært veldig seint ute med de andre 2 gangene og er nok det denne gangen også. Men pakke fødebagen er noe jeg må få gjort ♥
 • Fotografere den nyfødte
  Vi har endelig fått klarsignal fra Lene&Helene Foto om dato ♥
 • Hvile og ta hensyn til meg selv
  Av erfaring har det vært smart å hvile godt i forkant av fødsel da alt blir snudd på hodet i tiden etterpå. Jeg har derfor planer om å hvile med god samvittighet nå som permisjonen er i gang.
 • Få opp ny bildevegg
  På Soverommet vårt har vi en egen TV avdeling. Der har vi ikke gjort noe annet enn å sette inn en sofa og et TV på gulvet. Her har jeg endelig fått rammene og bildene hjem og gleder meg til å sette i gang med den kroken.
 • Nytt DIY prosjekt
  Jeg og Franki skal i gang med å lage et sofa bord som skal være oppe på soverommet. Deler med dere dersom det blir vellykka prosjekt!

Ha en fin fredag!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.