Skip to content

Takk for meg

Posted in Hverdagsliv

Kjære deg som titter innom! Det er vel ikke overraskende for noen at denne bloggen har hatt sin tid og at den tiden er forbi. Det har vært en prosess og vemodig men veldig riktig. Dette blir derfor det aller siste som blir skrevet på denne bloggen.

At det ikke vil blir flere blogginnlegg er det flere grunner men hovedgrunnen går på hvordan jeg ønsker å bruke tiden min. Det er så mye annet i livet som kommer før. I tillegg har vi tatt et mer aktivt valg med å ikke dele barna i sosiale medier og som 3 barns mor dreier mye av min hverdag seg om barna. Å skape variert og kjekt innhold til deg som klikker deg inn her lar seg ikke gjøre og det føles naturlig å riktig å si takk for meg.

Jeg vil takke alle som har lest, kommentert og heiet! Det har vært så kjekt å hatt denne bloggen og ikke minst at dere har ønsket å lese den. Så tusen takk for reisen kjære deg!

Stor klem fra Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.