Skip to content

About

Jeg heter Beate Nilsen Lode (gift Lode), er 28 år og kommer fra bygda Nærbø i Rogaland. Jeg er utdannet sykepleier og jobber fulltid ved Klokkarhagen Sykehjem. Det er en skjermet enhet for mennesker med demens og tema demens er også min hjertesak innen feltet sykepleie.

I 2005 traff jeg mannen min for aller første gang. Han heter Frank Ove Lode og er snekker samt håndballtrener. Sammen bor vi i en enebolig på Nærbø og har fått to nydelige barn, Lykke (5) og Felix (1,5).

Jeg er opptatt av en aktiv og innholdsrik hverdag. Trening er en stor del av min hverdag. Jeg er ansatt som treningsinstruktør ved Jæren Sportssenter. Der har jeg Body pump, Slynge og Spinning. Jeg stortrives i jobben min som treningsinstruktør og er takknemlig for alle jeg får lov til å motivere/pushe.

Dette vil være en personlig blogg med et lite innblikk i min og vår hverdag. Trening, interiør og kreative tips vil også være elementer som går igjen her inne. Bruk gjerne kategoriene mine og søkefeltet mitt. Håper du liker bloggen min, spør gjerne i kommentarfeltet om du lurer på noe.